Liczba postów: 15
Liczba wątków: 5
Reputacja:
3
Big N jednak dało plamę z WiiU
Liczba postów: 50
Liczba wątków: 15
Reputacja:
-3
A szkoda, nie chcę aby skończyło jak SEGA.
Mój sprzęt:
- Game Boy Classic, Color, Advance
- 3DS
- Wii
- PS2 FAT SCPH-39003
- PC
Liczba postów: 111
Liczba wątków: 21
Reputacja:
3
@grzesio165 Nie skończy, Nintendo ma jeszcze jednego asa w rękawie, mianowicie swoje dziwaczne(czyt. japońskie) serie pokroju mario czy zeldy, które gracze po prostu kochają.
Liczba postów: 39
Liczba wątków: 3
Reputacja:
2
Poza tym Nintendo ma jeszcze 3DSa.
3DS Friend Code:
1177 - 7292 - 5620 / Nintendo Network ID:
Neisanowski
Liczba postów: 138
Liczba wątków: 14
Reputacja:
8
WiiU to chyba najsłabsza konsola wielkiego N. Nawet taki gigantyczny fanboy jak ja, da sobie spokój, to jedyna ich konsola której naprawdę nie chcę. No, gdyby odłożyć na bok wartości kolekcjonerskie to jest jeszcze Virtual Boy. Za to 3DS to solidna konsolka, szczególnie jak na horyzoncie dwie "Nowe" części Phoenixa Wrighta.
Liczba postów: 0
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Nie ogarniam faktu dlaczego Nintendo zrobiło nową konsolę z bebechami konsol które odchodzą już do lamusa. Przecież po premierze konsol nowej generacji nikt nie będzie już o tym pamiętał (Może z wyjątkiem fanboyów Nintendo).. przecież jak jakiś dzieciak dostanie na gwiazdkę taki sprzęt zamiast wymarzonego PS4 to się rozpłacze i będzie chciał uciec z domu bo pomyśli że rodzice go nie kochają.
Liczba postów: 3
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Jedyna rzecz jaka by mnie przymusiła do Wii U jest... Bayonetta 2. No more no less.
A co do oceniania czy konsola jest klapą jak jest rok na rynku. To całe 12 miesięcy braku rozwoju w produkcie, który miał się sprzedawać w milionach egzemplarzy. PS Vita nie miało tak słabego startu jak Wii U.
A i PS3 nie było klapą na początku. Wręcz przeciwnie. Tyle że dopiero po latach Sony na niej zaczęło zarabiać (jeśli liczymy zarobki ze sprzedazy samej konsoli a nie gier itp)