Liczba postów: 41
Liczba wątków: 1
Reputacja:
6
Fallout 3 to się tam znalazł chyba przez przypadek
Liczba postów: 15
Liczba wątków: 5
Reputacja:
3
nie wierzę! The Last of Us zasługuje na 1 miejsce a nie Skyrim co prawda też jest dobry
Liczba postów: 15
Reputacja:
1
Jestem mile zaskoczony! Spodziewałem, że wygra jakiś FPS, a tu mój faworyt TES'ów.
Świetnie! Gratulacje Bethsheda!
" Jeżeli nie mogę czegoś opisać, to to nie istnieje. Wyjątkiem jest Bóg "- Recenzent Ateista
Liczba postów: 276
Liczba wątków: 14
Reputacja:
130
Fallout 3 lepszy od TWD?! Wg mnie najlepsza czworka to Skyrim, The last of US , The Walking dead i Super Mario Galaxy. (Szkoda że ten ostatni musiał na początku pokedynkować się ze skyrimem.
Liczba postów: 67
Reputacja:
17
Dziwi mnie dobór rywalizacji Skyrim vs Mario Galaxy? Coś tak popularnego i mainstreamowego powinno było się mierzyć przykładowo z Call of Duty. To samo z Bioshock i GTA, ale nie mi to oceniać.
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Tylko mnie dziwi fakt że już wybrali najlepsze gry generacji skoro jeszcze wyjdzie garstka świetnie zapowiadających się tytułów tej generacji ? ;_;
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Bez sensu te eliminacje zrobili -_-.
Liczba postów: 703
Liczba wątków: 387
Reputacja:
179
Losowo je ustawili. Wzięli 16 gier, które uznali za najlepsze, wylosowali pary do pojedynków i tak wyszło. Jakby podzielili na kategorie, czy coś, to by miało jakiś sens.
Liczba postów: 111
Liczba wątków: 21
Reputacja:
3
Nie podoba mi się takie porównywanie, dlaczego wybrano SMG 1 a nie SMG 2 ? Dlaczego porównano przygodówkę z RPG ? Moim zdaniem bez sensu.
Liczba postów: 310
Liczba wątków: 37
Reputacja:
66
Gah, Skyrim jest overrated.
Liczba postów: 440
Liczba wątków: 12
Reputacja:
38
Ja się dziwę że GTA IV zaszło tak daleko. Jakoś niezbyt miło wspominam tą część z serii.