Liczba postów: 5
Liczba wątków: 0
moge dzis wpasc wieczoraskiem?
Liczba postów: 39
Liczba wątków: 3
Reputacja:
2
Chętnie bym poszedł do takiego pubu. Szkoda, że z mojej perspektywy Katowice to "koniec Polski", heh.
3DS Friend Code:
1177 - 7292 - 5620 / Nintendo Network ID:
Neisanowski
Liczba postów: 0
Reputacja:
0
Kurna, żałuje, że mnie nie będzie tam na spotkaniu archonowym. :-/ Bo widzę, że miejscówka spoko ,a ludzie jeszcze lepsi.
Liczba postów: 15
Reputacja:
0
Ostatnio gdzieś na fb rzucił mi się w oczy status, że grupka ludzi szuka odpowiedniego miejsca na otworzenie pubu o takiej tematyce. Osobiście nie mogę się doczekać. Będzie to chyba pierwszy taki pub w Łodzi :-)
Wysyłane z mojego LG-P880 za pomocą Tapatalk 2
Liczba postów: 120
Liczba wątków: 27
Reputacja:
3
10-08-2013, 23:00
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-08-2013, 23:06 przez Dark Archon.)
A nie było jakiś sprawy z podobnym pubem chyba też w Łodzi że to jest nielegalne w świetle prawa, czy coś takiego?
Sry za spam coś mi przeglądarka wariuje. W tamtym pubie o którym pisze można było grać głównie na konsolach i pc.
Liczba postów: 1 446
Liczba wątków: 159
Reputacja:
742
Szymon. Nie do końca. Chodzi pewnie o Padbar - podobno nie dogadali się na czas z przedstawicielami (czy nawet dogadali się, ale coś nie zagrało) i na jakiś czas skonfiskowano im konsole. Potem, gdy wszystko zostało odkręcone, sprzęt wrócił na swoje miejsce... z wyjątkiem PlayStation, bo Sony uparcie nie zgadza się na umieszczenie swoich urządzeń w żadnym z pubów.
Chyba nic nie przekręciłem.