Liczba postów: 120
Liczba wątków: 27
Reputacja:
3
Reinstalnij origin, usuń też folder origin C:\ProgramData. Jak nie pomoże pisz do pomocy origin.
Liczba postów: 32
Liczba wątków: 8
Reputacja:
0
Nie podziałało, no ale nic jakoś dam rade.
Teram żeby nie spamować nowymi wątkami mam pytanie odnośnie zmiany maila w origin, nigdzie tego nie moge znaleźć nawet w supporcie. Mógłby ktoś podesłać dokładnego linka ?
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Mam od kilku dni ten sam problem.
Nie mogę nic pobrać z Origina. Dojdzie do max 6 procent, po czym przez jakiś czas pokazuje, że niby nadal pobiera (wartości się jednak nie zmieniają, stała prędkość pobierania itd., a NetWorx pokazuje spadek pobierania do normalnego poziomu) i przechodzi w stan "wstrzymywanie..." i tak do czasu, kiedy nie zamknę Origina (przyciski "start/wstrzymaj", "przerwij" są nieaktywne).
Ponowne uruchomienie Origina skutkuje wyłączeniem go. Dopiero kolejne włączenie pokazuje raz 49% pobierania, raz 99%, po czym wraca do 1-2 procent, i tak samo sytuacja się zapętla.
Próbowałem szukać informacji, jak to rozwiązać. Jedyna znaleziona przeze mnie metoda, to zastosowanie VPN-a pokroju Hot Spot Shielda. Niestety, u mnie Origin krzyczy wtedy, że nie może znaleźć jakiegoś pliku (być może w związku z amerykańskim IP?) do pobrania.
Jak ktoś zna jakieś rozwiązanie, niech napisze tutaj.
PS
Z początku myślałem, że to z powodów przeciążenia serwerów Origina z powodu Humble Origin Bundle, ale znajomi nie mają problemów z pobieraniem. Ja wcześniej też nie miałem (ostatnio pobierałem grę na Originie jakieś 2 tygodnie temu).
Liczba postów: 3
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Serwery Origin w tej chwili przeżywają poważne oblężenie związane z wydaniem tego słynnego Humble "Origin" Bundle, aby pobrać Mirror's Edge musiałem restartować co 10 minut Origin, także jedyna recepta na twój problem jaka mi się nasuwa to: restartuj Origin co 10 minut lub poczekaj aż cebula przestanie ściągać te gierki.
Liczba postów: 703
Liczba wątków: 387
Reputacja:
179
Dziwne, bo ja nie miałem absolutnie żadnego problemu z pobraniem żadnej gry. W pół godziny miałem na dysku Simsy i wszystkie Dodatki, a po kolejniej godzinie pojawił się u mnie BF 3, bez absolutnie zadnych przystanków, spowolnień, ani niczego takiego. Może zależy od pory dnia, w której odpali sie pobieranie?