Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Napisz coś o sobie! v
« Wstecz 1 ... 24 25 26 27 28 ... 62 Dalej »

Siema, Witam, Cześć
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Siema, Witam, Cześć
Gieromaniak Offline
Pong
*
Liczba postów: 5
Liczba wątków: 2
Reputacja: 0
Wink  13-11-2013, 21:50
Siema, jestem Szymon mam 15 lat mieszkam w Londynie, lubie pograć w dobrego Fps czasem w RPG mam teraz w planach zacząć nagrywać let's play z różnych gier no zobaczymy jak to będzie, jeśli już napisałem o planach jakies rady na początek ?Smiling To myślę że na tyle Forum bardzo mi się podoba Grinning Pozdrawiam Cały Team i wszystkich na forum Smiling HappyHappy
Szukaj
Odpowiedz
LotNicky Offline
Wylegitymowany psychopata
**
Liczba postów: 108
Liczba wątków: 19
Reputacja: 3
13-11-2013, 22:19 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-11-2013, 22:21 przez LotNicky.)
No hej Grinning Rady na początek? Nie pisz głupich tematów Laughing Nie no żart,popatrz trochę na podział forum(newschool,oldschool itd).Jak już się trochę z tym obczaisz nie będziesz potrzebował więcej rad,sam powinieneś się domyśleć co gdzie napisać,odpisać.Jak coś możesz pisać na pw do mnie,jestem też od niedawna,ale postanowiłem odpowiadać na takie tematy typu "cześć".
Witamy na arhn.eu bro Winking
Szukaj
Odpowiedz
Grodek Offline
Mistrz organizacji™
Liczba postów: 517
Liczba wątków: 9
Reputacja: 170
13-11-2013, 22:24
Hej, hej, witamy na forum. Tak tylko przypominam aby przeczytać regulamin i starać się go przestrzegać. Powiedziałeś nam w co lubisz grać, a może opowiesz co robisz w wolnym czasie oprócz grania?
[Obrazek: 2cRw2zi.png]
Szukaj
Odpowiedz
Gieromaniak Offline
Pong
*
Liczba postów: 5
Liczba wątków: 2
Reputacja: 0
14-11-2013, 12:12
Co robie w wolnym czasie, w wolne pracuje na budowie bo chce sam uzbierać na rzeczy mi potrzebne ucze sie, czytam książki takie mam zajęcia w wolnym czasie Winking
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 18-07-2025, 23:06 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.