Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Napisz coś o sobie! v
« Wstecz 1 ... 21 22 23 24 25 ... 62 Dalej »

Nie mam pomysłu na nazwę tematu ;)
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Nie mam pomysłu na nazwę tematu ;)
syrenek Offline
Pong
*
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
14-01-2014, 09:16
Kłaniam się wszystkim bardzo nisko Smiling

Za chwilę kończę 26 lat, mieszkam w Południowej Wielkopolsce. Na co dzień pracuję w sektorze IT, a po godzinach poświęcam się moim pasjom, wśród których prym wiodą filmy, książki, muzyka i parę innych zajęć, które niektórzy biorą za snobowanie się, mimo iż dają mnóstwo autentycznej zabawy Winking

Gram odkąd pamiętam, choć najczęściej byłem przynajmniej o jedną generację sprzętu do tyłu Smiling Z natury jestem "konsolowcem", granie na PC nieszczególnie mnie kręci. Mimo długiego stażu, nie jestem żadnym hardcorem. Nie zawsze jestem na bieżąco z premierami, niejednokrotnie olewam świeże hity, by zapoznać się z nimi dopiero po latach. Niemniej, wydaje mi się, że wiem nieco więcej o grach, niż typowy niedzielny gracz. Ot, takie ze mnie dziwadło, ale wciąż mam nadzieję, że będzie się nam dobrze gadać.

Troszkę błądziłem swego czasu po różnych forach internetowych, by znaleźć jakieś swoje miejsce. Na ogół odrzucała mnie średnia wieku piszących (czułbym się jak dziadek jakiś Winking), utrzymujący się stale wysoki poziom hejtu, czy brak miejsca dla takich niereformowalnych casuali z dwudziestoparoletnim stażem jak ja Winking
Ufam, że tutaj będzie inaczej, bo - tak mi się zdaje - to chyba jedyna polskojęzyczna społeczność, w której granie wciąż traktuje się jako zabawę, a nie ciężką pracę i przyczynek do internetowych krucjat.

Tak więc, do zobaczenia w innych działach Smiling
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
luklew Offline
Beniz
Liczba postów: 128
Liczba wątków: 10
Reputacja: 135
14-01-2014, 11:03
Cześć!
Myślę że dobrze trafiłeś! Obiecuję, że będę dokonywał wszelkich starań, żebyś nie musiał czytać "internetowych krucjat", a mógł porozmawiać o grach na poziomie!
Zachęcam zatem do aktywnego uczestnictwa w życiu forumowym Smiling
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 27-07-2025, 21:01 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.