Jak w temacie ;p Slim/superslim, dysk co najmniej 120gb, wszelkie dodatki/gry w komplecie mile widziane.

| 
					[K] PS3
				 | 
| 

13-03-2014, 15:16 

Może podaj jakieś dodatkowe informacje, jaką cenę proponujesz, czy stań ma być idealny, czy może nie zależy Ci na wyglądzie   Wtedy znacznie szybciej znajdziesz kontrahenta   
		No stan to chyba wiadomo, parę rysek mi nie przeszkadza. Ale jak konsola wygląda jak wyjęta ze śmietnika to nie mamy o czym rozmawiać ;p a cena to zależy przecież od modelu, dysku, dodatków. Mam tu wypisać w tabelce ile jestem w stanie zapłacić za konkretny zestaw? No bez jaj    

13-03-2014, 15:39 

Raczej napisz jaki model ci najbardziej by odpowiadał, i jakich dodatków oczekujesz, bo z fusów to ci wróżka może wywróżyć. Podaj jaki model, i chociaż z jakim dyskiem, bo rozumiem że Fata nie chcesz bo możesz się nacieszyć dość krótko. Więcej szczegółów nie zaszkodzi a tylko zmniejszy zakres urządzeń   

13-03-2014, 15:47 

Dopisałem dysk, dodatki interesują nie wszystkie (pady, inne kontrolery, move, wszystko). Proszę łaski swojej o zaprzestanie dalszego spamu.
	 | 
| 
					« Starszy wątek | Nowszy wątek »
				 | 
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

![[Obrazek: 581915.png]](http://gamercards.exophase.com/581915.png)