Liczba postów: 440
Liczba wątków: 12
Reputacja:
38
Wesoło było podczas oglądania finału, można się było sporo nauczyć. Niedługo sam zacznę grać w CS'a (trochę ciężko mi się będzie grało, z racji tego, że w CoD praktycznie zawsze byłem strzelcem wparcia i to ja zasypywałem przeciwników ogniem, gdy moja drużyna flankowała ich).
Liczba postów: 791
Liczba wątków: 86
Reputacja:
157
Świetnie się to oglądało, polecam. Następnym razem chciałbym się tam wybrać i obejrzeć to na żywo.
Liczba postów: 896
Liczba wątków: 47
Reputacja:
223
Oglądanie finałów było bardzo ekscytujące, szczególnie drugi mecz na mapie Inferno! Można było się nauczyć różnych sztuczek, a następnym razem pojadę na imprezę osobiście!
Liczba postów: 160
Liczba wątków: 6
Reputacja:
5
Oglądałem każdy mecz jaki zagrał Virtus.pro należą im się ogromne gratulacje. Ja także już od miesiąca prężnie gram w CS:GO i staram się jak najwięcej nauczyć. Rozumiem już co nasi rodacy widzą w tej grze.
Good game i gratulacje wygranej.
Liczba postów: 501
Liczba wątków: 29
Reputacja:
146
Finały EMSone CS:Go oglądało mi się bardzo przyjemnie. Zmagania "Złotej Piątki" W Counter Strike: Global Offensive oglądam praktycznie od ich początku i dotychczas nie było za ciekawie. Wygrywali tylko imprezy rodzime, a w turniejach międzynarodowych zawsze wracali z niczym. Problemy mieli i ze znalezieniem stałego składu i z zadomowieniem się w jakiejkolwiek organizacji co na pewno im nie pomagało. Jednak zwycięstwo podczas IEM przywraca mi wiarę w to, że polska drużyna w Esporcie może jeszcze sporo namieszać.
Liczba postów: 85
Liczba wątków: 5
Reputacja:
9
Bardzo przyjemnie mi si oglądało Virtus.pro i kibicowałem im od początku. GG WP