Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Napisz coś o sobie! v
« Wstecz 1 ... 17 18 19 20 21 ... 62 Dalej »

Co mi tam... witajcie!
Ankieta: Czy jestem fajny?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Hahaha... nie!
28.57%
2 28.57%
Spadaj, kmieciu niemyty
57.14%
4 57.14%
Metalu suchajo, szatanisty walone
14.29%
1 14.29%
Razem 7 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Co mi tam... witajcie!
mastergame1311 Offline
Pong
*
Liczba postów: 3
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Bug  21-04-2014, 14:11
Zwą mnie Hubert z Siedlec, urodzony siedemnaście zim temu w trzynastym dniu ostatniego miesiąca jesieni. W gry - tak komputerowe, jak i na konsolach - gram od dawna (no, przynajmniej na ile pozwala mój wiek), są tak jakby moją pasją. Zakochałem sie w pierwszym Dark Souls (W jakim stopniu? Oceńcie sami - https://www.facebook.com/photo.php?fbid=...=1&theater ), zagrywam się właśnie w drugą część. Nie lubię gier sportowych, niezbyt lubie wyścigówki, proste RPG oraz horrory nie-straszące-wypierdalaczami-przed-ryjnymi są cenione przeze mnie, zaś FPS'y i TPS'y z otwartymi światami - które traktuje jako labolatoria fizyczne - są moją bajką. Piszę książki - to znaczy próbuję... - , słucham Heavy Metalu - System of a Down, Avenged Sevenfold. Arhona poznałem oglądając niegdyś recenzję Dance Central 2, po dziś dzień go oglądam, i nie żałuję straconego przy jego (oraz reszty ekipy, rzecz jasna) filmikach czasu. Pokedziałki bawiły mnie, kiedy miałem niesamowicie wolny internet po przeprowadzce (dziwnym trafem pobierały się z YT strasznie szybko), a System Error jest dla mnie niczym moja wypłata - czyli go nie ma. W 2012 założyłem konto, ale za cholere nic nie robiłem. Dopiero Giveaway coś mnie ruszył, więc mam nadzieję, że zaczne jakoś aktywnie działać na rzec Arhn.eu . Praise the sun!
Szukaj
Odpowiedz
Mkali Offline
Pan od ostówek
*
Liczba postów: 896
Liczba wątków: 47
Reputacja: 223
21-04-2014, 20:43
Avenged Sevenfold Me Gusta
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
Reaktywa Offline
A może skajrim?
**
Liczba postów: 120
Liczba wątków: 35
Reputacja: 23
21-04-2014, 20:46
Avenged Sevenfold Me Gusta ^2
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 17-06-2025, 13:43 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.