03-05-2014, 21:29
Witajcie 
Mam na imię Dawid, ale znajomi mówią na mnie CJ (Często skrywam się pod nickiem "MrProCJ" )
Redakcją Arhn.eu Interesuję się już od ponad roku, ponieważ zawsze pragnąłem by stać takim dobrym recenzentem jak ta redakcja czy CD-Action.
Prowadzę swój kanał na YouTube, ale nie idzie mi zbyt dobrze (aczkolwiek posiadam 250 widzów )
Dlatego postanowiłem jak na razie zająć się nadrabianiem braków, grając w gry na Starych konsolach.
Za niedługo pojawi się mój pierwszy artykuł z doznanych mi przygód.
Mam nadzieję że teraz mi się uda
A co do grania, lubię grać grupowo.
Cenię dobrą fabułę. Jestem raczej graczem gier RPG/Strategia, ale tak na prawdę lubię każdy rodzaj.
Moimi ulubionymi grami są :
-Devil My Cry 1/2/3/4/5 ( aczkolwiek w 5 zagrałem bo uwielbiam Dantego
ale i tak to nie ten sam Dante )
-A Vampire Story
- Gothic 1/2/3
Niestety przez gry MMO nabrałem dużo braków w grach single
Ale staram się to nadrobić ;D
Dziękuje za przeczytanie mojego przestawienia, mam nadzieję że was chociaż troszkę zaciekawiłem.
Pozdrawiam ;]

Mam na imię Dawid, ale znajomi mówią na mnie CJ (Często skrywam się pod nickiem "MrProCJ" )
Redakcją Arhn.eu Interesuję się już od ponad roku, ponieważ zawsze pragnąłem by stać takim dobrym recenzentem jak ta redakcja czy CD-Action.
Prowadzę swój kanał na YouTube, ale nie idzie mi zbyt dobrze (aczkolwiek posiadam 250 widzów )
Dlatego postanowiłem jak na razie zająć się nadrabianiem braków, grając w gry na Starych konsolach.
Za niedługo pojawi się mój pierwszy artykuł z doznanych mi przygód.
Mam nadzieję że teraz mi się uda

A co do grania, lubię grać grupowo.
Cenię dobrą fabułę. Jestem raczej graczem gier RPG/Strategia, ale tak na prawdę lubię każdy rodzaj.
Moimi ulubionymi grami są :
-Devil My Cry 1/2/3/4/5 ( aczkolwiek w 5 zagrałem bo uwielbiam Dantego

-A Vampire Story
- Gothic 1/2/3
Niestety przez gry MMO nabrałem dużo braków w grach single

Dziękuje za przeczytanie mojego przestawienia, mam nadzieję że was chociaż troszkę zaciekawiłem.
Pozdrawiam ;]