Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Gracze - Graczom v
« Wstecz 1 ... 25 26 27 28 29

Saint's Row 2 - Recenzja + Video
Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Saint's Row 2 - Recenzja + Video
Raven Offline
Atari 2600
*
Liczba postów: 28
Liczba wątków: 3
Reputacja: 1
11-01-2012, 01:09
Jest to moja pierwsza recenzja, pisałem ją dość długo dlatego proszę o nierozpowszechnianie jej bez zgody, którą chętnie udzielę. Smiling Dołączam również jej odpowiednik wideo który nakręciłem. Proszę o konstruktywną krytykę i pozdrawiam.

Saints Row 2 to gra akcji wydana w 2009 roku, stworzona przez studio Volition. Prowadzimy w niej bohatera z poprzedniej części w którą niestety dane była nam zagrać tylko na x360. Wygląd postaci możemy dowolnie zmodyfikować na początku gry. Naszym głównym celem jest odzyskanie dawnego szacunku i terenów. Jednym słowem reaktywacja gangu świętych.

Pod względem grafiki gra prezentuje się okazale i mimo upływu czasu zestarzała się całkiem ładnie. Jednakże od dnia premiery nadal nie został naprawiony jeden istotny problem, jest nim optymalizacja. Gra może przyciąć nawet na mocniejszym sprzęcie. Oprawa audio natomiast jest w świętych na najwyższym poziomie, w stacjach radiowych możemy usłyszeć zarówno hity z dawnych lat jak i ostry rock, muzykę klasyczną czy rap. Grywalność w 2 row również jest bardzo dobra. Mnóstwo rzeczy zostało w niej ściągniętych z serii GTA co nie wszystkim się spodobało, dlatego ostatecznie gra przegrała starcie z gigantem Rockstara choć w niektórych aspektach znacznie go przewyższa. Tak jak strzela się całkiem przyjemnie to jazda jest tutaj prawdziwą męką. Model jazdy miał być lekki i przyjemny choć widać że jest on stworzony głównie pod graczy konsolowych. Prócz głównej rozgrywki do dyspozycji mamy niezliczoną ilość misji pobocznych za które zyskamy szacunek. Zyskujemy go również przez wykonywanie wyczynów kaskaderskich, nie ostrożną jazdę czy wszczynanie wojen z innymi gangami. Zatem powalczymy w klatce na pięści i nie tylko, będziemy ścigać się po mieście, zbombardujemy je helikopterem, zostaniemy body guardem itd. Dostaniemy za to nie tylko szacunek ale również bonusy np. zwiększy się celność naszych strzałów. W świecie gry będziemy mieli też możliwość tagowania murów, tuningowania samochodów czy zbierania rozsypanych po rozległej mapie płyt CD.

Podsumowując Saints Row 2 to gra z wielkim otwartym światem z bardzo dobrą oprawą audio – wizualną i niesamowitą grywalnością. Udowodniła ona, że da się nawiązać walkę z serią GTA i pokazała, że w niektórych aspektach przewyższa ona flagowy produkt chłopaków z Rockstara.

Skater

A tu Video-Recenzja: http://www.youtube.com/watch?v=HmlFT__MGBU
[Obrazek: 451219malyreven.png]
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
Dorczenzo Offline
so i herd u liek gamez
Liczba postów: 640
Liczba wątków: 51
Reputacja: 216
11-01-2012, 02:22
Moim zdaniem jak na pierwszą recenzję to jest bardzo dobrze Smiling Skupiłem się akurat na materiale wideo i podoba mi się jego jakość. A co mi się nie podoba? Mam wrażenie, że całą recenzję przeczytałeś z kartki. Na przyszłość włóż w to trochę więcej życia, improwizuj, dopowiadaj, intonuj. To bardzo ważne, im lepiej grasz głosem tym lepiej się Ciebie słucha. Nagrywaj dźwięk w kilku częściach i sklej to potem w ładną całość. Czekam na kolejne recenzje, powodzenia!
Szukaj
Odpowiedz
Tfor Offline
Pong
*
Liczba postów: 9
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
11-01-2012, 18:01 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-01-2012, 18:01 przez Tfor.)
To podchodzi bardziej pod zwykły opis gry, takie jak te prezentowane na gry-online.pl

Recenzja powinna być nieco dłuższa i zawierać w sobie więcej informacji o grze.

Spróbuj się nieco rozpisać, powodzenia Smiling.
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
kpt. Pomarancia Offline
Pan Owocek D:
*
Liczba postów: 22
Liczba wątków: 2
12-01-2012, 13:13
Odnośnie gry: FATALNIE ZOPTYMALIZOWANA i to tyle co można o niej powiedzieć. :<
[Obrazek: 5728_8167_500.gif]
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
Raven Offline
Atari 2600
*
13-01-2012, 20:22
Dorczenzo napisał(a):A co mi się nie podoba? Mam wrażenie, że całą recenzję przeczytałeś z kartki.
Tak, recenzję czytałem z kartki, nagrywałem w kilku częściach (wideo było nagrane osobno) i starałem się akcentować jednak nerwy zrobiły swoje. Smiling Mam nadzieję, że kolejne nie będą brzmiały tak sztucznie.

Tfor napisał(a):Recenzja powinna być nieco dłuższa i zawierać w sobie więcej informacji o grze.
Tak wiem, następnym razem postaram się aby była dłuższa. Smiling
Tfor napisał(a):Spróbuj się nieco rozpisać, powodzenia Smiling.
Dzięki!

kpt. Pomarancia napisał(a):Odnośnie gry: FATALNIE ZOPTYMALIZOWANA i to tyle co można o niej powiedzieć. :<
Wspomniałem o tym. Smiling

Pozdrawiam i dzięki za komenty.
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
Matheos Offline
Hejter Hejterów
*
Liczba postów: 9
Liczba wątków: 1
15-01-2012, 00:58
Video ogląda się nawet przyjemnie wiedząc, że to twój pierwszy raz
Chociaż momentami porażał mnie twój sztywny głos i dlatego podłącze się pod Dorczenzo Grinning
Pobaw się Głosem i Więcej Luzu :p

Powodzenia I Pamiętaj że Liczy się Klimat i Fun Grinning
Szukaj
Odpowiedz
Raven Offline
Atari 2600
*
17-01-2012, 02:21
Dzięki za krytykę, postaram się podejść luźniej do następnej recenzji. Smiling Planuję zrobić ją z pierwszego Assasin's Creeda. Może ktoś chętny do współpracy?
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
kpt. Pomarancia Offline
Pan Owocek D:
*
Liczba postów: 22
Liczba wątków: 2
17-01-2012, 11:16
(17-01-2012, 02:21)Skater94PL napisał(a): Dzięki za krytykę, postaram się podejść luźniej do następnej recenzji. Smiling Planuję zrobić ją z pierwszego Assasin's Creeda. Może ktoś chętny do współpracy?
Mogę zrobić co najwyżej zrobić później AC2, ACB, ACR bo AC słabo pamiętam.
[Obrazek: 5728_8167_500.gif]
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
Raven Offline
Atari 2600
*
18-01-2012, 16:11
Może ktoś inny? Smiling Ciężko samemu skręcić takie coś a do tego nie jestem humanistą. Childish
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
darthbercik Offline
Legendarny 69alfonso69
**
Liczba postów: 50
Liczba wątków: 5
Reputacja: 6
18-01-2012, 18:42
Na plusik recka Smiling Skoro Sr2 zrobione, może opłacało by się SR 3 zrobić? Która wypada o niebo lepiej Smiling
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 09-05-2025, 15:26 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.