03-06-2014, 19:38 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-06-2014, 19:39 przez Piskle.)
Jaram się.
Dzisiaj bez fajerwerków, ale zawsze coś. Kupiłem Injustice: GAU za 79 złotych oraz już nie związane z grami - nowa płyta Animal Ambition w wydaniu deluxe 50 Centa.
Przybył mi klocek, wychodzi na to że w końcu zacznę konsolową przygodę z Microsoftem. Mam nadzieję że mój konwerter napięcia go dźwignie bo inaczej jutrzejsza próba skończy się wspólnym grilowaniem.
Żaden tuning, limitka Moutain Dew którą można było wyrwać w specjalnej promocji w 2004 roku. Z tego co kojarzę nawet Xbox One miał jakieś modele Moutain Dew rzecz jasna wyglądają trochę inaczej, no i nie są zielone.
Ostatnio czuję się jak Archon - co chwilę ktoś wysyła mi zupełnie za darmo jakieś fajne gamerskie zabawki Tym razem paczuszka od poczciwego Crixa a w niej 3 steelbooki, 3 kartki z FF XII-2, i ekskluzywne wydanie Hitmana z artbookiem w twardej oprawie dzięki Crix, że uzupełniasz moją lichą kolekcję metalowych pudełeczek
Ostatnio trochę posucha zapanowała u mnie, ale udało się dorwać Deus Ex HR Director's Cut za 19.90, nówkę w folii Zwykłą wersję przeszedłem na PC, a Director's Cut o dziwo chodzi gorzej na komputerze, więc zdecydowałem się ograć na konsoli.
SH4 za 15, szukam jeszcze części 2 i 3 we względnie ładnym stanie.
06-06-2014, 15:18 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-06-2014, 15:21 przez Chmurowaty.)
(05-06-2014, 19:06)oscar4468 napisał(a): To teraz ja coś wrzucę, trochę mi się tego uzbierało a to tylko przez tydzień !
Świetny ten ojciec, gratuluje zdobyczy. Można wiedzieć jaka to edycja?
Dopiero co upominałem o to samo kogoś innego. Nie kopiuj całej zawartości posta, razem z OGROMNYMI zdjęciami które i tak już widzieliśmy, skoro odwiedzamy temat
Dzisiaj dotarły do mnie 3 polskie wydania fpsów w bigboxach. Zafoliowany Alien Trilogy z 1996 roku wydawnictwa CD-Projekt, zafoliowany Codename Outbreak twórców STALKERa (bardzo ciekawy i niedoceniony fps swoją drogą) i Soldier of Fortune 2 Gold.