Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Offtop Wszelaki v
« Wstecz 1 ... 7 8 9 10 11 ... 22 Dalej »

Oceńcie mój projekt strony (katalogu) firm. Darmowego!
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Oceńcie mój projekt strony (katalogu) firm. Darmowego!
freedom_152 Offline
Pong
*
Liczba postów: 7
Liczba wątków: 2
Reputacja: 0
15-07-2014, 21:27 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-07-2014, 21:28 przez freedom_152.)
Hej!

Czy moglibyście ocenić moją stronę, którą się zajmuję? Dostępna jest ona pod adresem: http://firmas.pl
Jest to darmowy katalog firm.

Cytat:Firmas.pl jest wyjątkowym katalogiem usług/firm. To co nas wyróżnia spośród setek podobnych katalogów to liczne możliwości za wyjątkową cenę 0 złotych Winking.
Praktycznie wszystkie katalogi firm za rozszerzony wpis, dodatkowe fotografie lub za dodanie firmy do więcej niż jednej kategorii życzą sobie konieczności zapłaty. W katalogu firmas.pl nie zapłacisz ani grosza za wszystkie dodatkowe opcje.

Dodanie firmy do naszej bazy stron, utworzenie wizytówki lub firmowej strony www nic nie kosztuje. Bez żadnych opłat umieścisz u nas dowolną ilość zdjęć w swojej galerii, dodasz cenniki, logo firmy, a także dowolną ilość podstron.
Każdy nowy wpis jest przez nas pingowany i po synonimizacji dodatkowo dodawany do naszych profili i blogów w znanych portalach społecznościowych dzięki czemu wizytówka oraz strona internetowa są szybko indeksowane przez Google i zyskują cenne linki, które mają duży wpływ na pozycję w wyszukiwarkach.

Proszę o wszystkie oceny, te negatywne również, gdyż motywuje to do pracy nad stroną Winking Zarejestrujcie się za darmo i przetestujcie, jak działa itd. Smiling
Pozdrawiam, Michał
Polecam Wam wszystkim sprawdzony serwis reklam zewnętrznych na Śląsku i w Małopolsce. Warto też skorzystać z ich usług dotyczących poligrafii i druku.
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
Pisklan Offline
Pong
*
Liczba postów: 9
Liczba wątków: 1
Reputacja: 1
16-08-2014, 23:16
Dodałbym jakiś szablon po bokach gdyż jest troche za minimalistycznie, wiem taki może być zamysł ale bez urazy troszke koloru by sie przydało. ujć szablon z napisem gdzie/co tamta wyszukiwarka z trudem do odczytania jest białe na białym. Ale reszta ładna opisana i intuicyjna .
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 20-06-2025, 11:32 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.