04-08-2014, 18:31
@up - następnym razem wrzucaj zdjęcia tak :
![[Obrazek: D2TtGnh.jpg]](http://i.imgur.com/D2TtGnh.jpg)
![[Obrazek: R16nALx.jpg]](http://i.imgur.com/R16nALx.jpg)
![[Obrazek: D2TtGnh.jpg]](http://i.imgur.com/D2TtGnh.jpg)
![[Obrazek: R16nALx.jpg]](http://i.imgur.com/R16nALx.jpg)

Świeże zdobycze
|
04-08-2014, 18:31
@up - następnym razem wrzucaj zdjęcia tak :
![]() ![]() ![]()
04-08-2014, 19:00
Mieliśmy niebywałe szczęście kupić dziś nowy, nieużywany egzemplarz limitowanego, Pokémonowego Nintendo DSi i to w bardzo korzystnej cenie. Jak odsprzedam n-ty już egzemplarz Pokémon White, to wyjdzie praktycznie półdarmo.
![]() Idealnie wkomponuje się w Pokémonową półeczkę. ![]() ![]() ![]()
04-08-2014, 20:14
Zaledwie wczoraj zostawiłem tutaj wpis dotyczący nowych rzeczy, a już pojawiła się kolejna okazja by pochwalić się świeżymi zdobyczami! Dzisiaj otrzymałem paczkę wysłaną przez użytkownika C7_4K który ostatnio postanowił oddać kilka pudełek. Jestem mu niesamowicie wdzięczny, ponieważ postanowił wysłać je właśnie mnie, a wśród nich były pudełka które mnie niezwykle interesowały
![]() ![]() Premierowy Orange Box, NFS Undercover, Splinter Celle i pudełeczko od Call of Duty. Jak na razie nieźle. ![]() Feary, kolejne Splinter Celle i pudełeczko od Counter Strike :P ![]() A tutaj coś na czym najbardziej mi zależało - Battlefield Bad Company 2 i Battlefeld 2 - pierwszy w Edycji limitowanej, a drugi w Deluxe. Pięknie ![]() ![]()
06-08-2014, 18:34
Przyszło dziś parę skarbów na PS3
![]() ![]() Najbardziej to jestem zadowolony z Dante's Inferno Death Edition ![]()
06-08-2014, 21:42
Trochę mnie nie było, acz to nie znaczy że nic nowego do mnie nie zawitało:
Pierwsza kupiona pudełkowa gra na Vitę, jaram się strasznie i nie mogę doczekać, aż to odpalę ![]() Zwykła płyta z muzyką, ale lubię pudełka a i artystę uwielbiam, to postanowiłem złożyć na Ultraviolet pre-order ![]() I ostatnie, acz nie najgorsze: Darmowy stuff od Kicakena za uczestniczenie (choćby i częściowe) w turnieju Haxballa. Dzięki Kicaken że przypinki wrzuciłeś do pudełka, o mało go nie rozerwałem przy próbie ich wyjęcia. ![]()
06-08-2014, 21:44
Chmuro jestem z ciebie dumny
![]() ![]()
07-08-2014, 13:44
Ostatnie zdobycze:
![]() Transformers: The Game - 5 zł. Fahrenheit - 5 zł. The Thing - 15 zł. Wszystko w moim ulubionym komisie z grami. ![]() A teraz najważniejsza i zarazem najdroższa zdobycz, choć wyrwana w super atrakcyjnej cenie: ![]() Logitech G500S - mysz z genialną rolką MicroGear, która zastąpiła wysłużonego A4Techa X748K ze złamanym kablem.
07-08-2014, 17:31
07-08-2014, 21:48
Kupiłem nie dawno (a w zasadzie tydzień temu z hakiem, ale był me poza domem
![]() ![]() Tutaj konsolka, gry i etui: ![]() ![]() Przepraszam za jakość drugiego zdjęcia, aparat sfokusował się dalej, jak widać. A co to za tęcza na PSP na pierwszym miejscu nie wiem ![]() Swoja drogą, pozytywnie zaskoczyłem sie na GTA- w środku jak to zwykle bywa przy grach serii GTA mapa-plakat i 'poradnik', czyli fajna do poczytania rzecz, taki opis miejscówek itd. W moim GTA:SA na PS2 też takie było i w innych GTA jest podobnie, a po edycji "małej" się nie spodziewałem ![]() ![]() ![]() Wszystko używane, kupione na olx kupione za 200 zł ![]() I, co mnie zaskoczyło, zamiast Tekkena dostałem Daxtera. Co nie zmienia, że jest to miodna gra ![]() ![]() ![]()
08-08-2014, 11:44
Dzisiaj żadnych gier nie ma, ale dostałem paczkę z drugim Polskim Superbohaterem (pierwszy był AS
![]() ![]()
08-08-2014, 18:32
![]() Fap of the year ![]() Guitar Hero 5 z gitarką na PS3. Całość kosztowała mnie 195 zł z wysyłką. Oprócz tego gra na dzisiejszy Gabenopiątek ![]()
Kocham Car Booty ;]
Było nie za dużo osób ale udało mi się wyrwać coś dobrego. Za całość dałem 7 funtów i dostałem gratis jeszcze fajny stojaczek idealnie pod gry z psx ![]() Spis bo słabo widać: GTA2 Worms Theme Park World Colin McRae Rally Tomb Raider (platinum ![]() Rainbow Six Lone Wolf V-Rally 2 Fifa Football 2004 The Simpsons Wrestling Porsche Challenge Army Man Omega Soldier Sled Storm ![]()
10-08-2014, 17:07
Dzisiejsza wizyta na krakowskiej giełdzie rtv zakończyła się dla mnie kupnem GTA Chinatown Wars (w końcu mam swój, a nie pożyczony egzemplarz
![]() GTA amerykańskie, ale oryginał, działa na 3DSie, pudełko w mapą/plakatem instrukcjami i wszystkim, Pokemony z jakiegoś powodu mają pirackie pudełko z fatalnej jakości nadrukiem ale kartridż europejski, oryginalny. Cena? 50zł plus Sims 3: Pets na 3DSa (boli mnie strasznie, że nie kupiłem za 40zł Pokemonów Emerald na GBA, bez pudełka, ale kartridż oryginalny :C)
11-08-2014, 08:48
11-08-2014, 17:48
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-08-2014, 17:49 przez Crix Doomsday.)
![]()
12-08-2014, 13:31
Trochę Słodkości na PS3 i Pokemonki na GBC
![]() ![]()
W końcu się doczekałem mojego własnego 3DSa XL
![]() ![]() Do konsoli dokupiłem sobie 2 gierki: Metal Gear Solid 3D i coś na czo czekałem od 1,5 roku, czyli Kingdom Hearts 3D Dream Drop Distance. Mój osobisty fap of the year wśród zdobyczy ![]() ![]() Do tego w ostatnim czasie kupiłem sobie parę starych gier w second handach. Każda po funta. Bardzo zadowolony jestem z Lego Racers, bo zawiera pełny zestaw instrukcji + plakat. Gran Turismo też ma pełny zestaw książeczek, ale niestety jest w pudełku od DVD, trzeba będzie skombinować nowe ![]() ![]() ![]() Aha, za 3DSa z grami dałem około 150 funtów, czyli jakieś 750 zł, więc myślę, że nie przepłaciłem aż tak bardzo ![]()
Paczajcie co ja mam
![]() ![]() Edit, za zestaw zapłaciłem 230 zł z wysyłką ![]() ![]()
13-08-2014, 21:45
It's fffaaapppiinnnggg time!
![]() Paczka z japonii za 80zł z wysyłką? Nabywając ps2 nie mogłem sobie po prostu odmówić. Ciekawe czy ktoś to jeszcze pamięta...? ![]() ![]() ![]() ![]() |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|