Zwiększanie maksymalnego życia.
|
18-05-2011, 20:24,
|
|||
|
|||
Zwiększanie maksymalnego życia.
Hej, mam pewne pytanie na temat pkt. życia, ponieważ wiem jak zwiększyć manę, ale życie nie mam pojęcia.
I 2 pytanie poboczne bardziej, do czego służy mana? Czy są w grze umiejętności czy różdżki, jak tak to jak je zdobyć? Zobaczcie nowe wydarzenie jakie oferuje wam terraria HQ ! :
viewtopic.php?f=5&t=418 |
|||
18-05-2011, 20:54,
|
|||
|
|||
Re: Zwiększanie maksymalnego życia.
Życie można zwiększyc, dzięki zjedzeniu "kryształowego serca" (nie znam dokładnej nazwy) jest ono czerwone i występnuje w podziemiach tam gdzie Mother Slime i Skeletony. Mana służy do rzucania zaklęc z ksiąg i aktywywania Shadow Orba. Więcej informacji możesz znaleźc na <!-- m --><a class="postlink" href="http://wiki.terrariahq.com/index.php?title=Strona_g%C5%82%C3%B3wna">http://wiki.terrariahq.com/index.php?ti ... 2%C3%B3wna</a><!-- m --> Jest to wiki terrarii hq. Wchodzisz w "Przedmioty" i "Broń Magiczna". Niestety jeszcze mało jest artykułów
|
|||
18-05-2011, 21:04,
|
|||
|
|||
Heh dzięki, a mniej więcej gdy jest ten kocioł z kolcami (Ktoś to nazwał ołtarzem demonów) to ile mam jeszcze kopać :P?
EDIT: Przepraszam, ale zadam jezcze 1 pytanie, ponieważ w tym ołtarzu stworzyłem oko z 10 rose, co z nim można zrobić? Zobaczcie nowe wydarzenie jakie oferuje wam terraria HQ ! :
|||
18-05-2011, 21:08,
|
|||
|
|||
Nie zawsze serce znajdziesz bardzo głęboko. Po prostu przeszukuj napotkane jaskinie dokładnie, tam najszybciej trafisz na serce.
|
|||
18-05-2011, 21:16,
|
|||
|
|||
To jeszcze chciałbym się dowiedzieć z tym okien scraftowanym na ołtarzu, co ono daje?
Zobaczcie nowe wydarzenie jakie oferuje wam terraria HQ ! :
|||
18-05-2011, 21:22,
|
|||
|
|||
Kolega w tym teamcie <!-- l --><a class="postlink-local" href="http://www.terrariahq.com/forum/viewtopic.php?f=5&t=37">viewtopic.php?f=5&t=37</a><!-- l --> już odpowiedział:
sejbr napisał(a):Jest to Demon altar (Ołtarz demonów) co do nazwy nie jestem pewny. |
|||
18-05-2011, 21:23,
|
|||
|
|||
No niby mam to oko, lecz nie wiem jak przyzwać bossa na co mam chęć, bo narazie nie stoczyłem żadnej trudnej walki :>
|||
18-05-2011, 22:15,
|
|||
|
|||
To powodzenia jak chcesz go zabić sam Ty max (300?) On 3000HP Skeletron (6000HP)
![]() |
|||
18-05-2011, 22:31,
|
|||
|
|||
Nieee sam...
Mam akurat 7 koleżków z którymi gram ![]() Ale wciąż nie wiem jak go przywołać ;/ I czy przedmiot się nie marnuje jeśli go nie pokonam (Bo zgaduje że wtedy znika) Zobaczcie nowe wydarzenie jakie oferuje wam terraria HQ ! :
|||
18-05-2011, 22:42,
|
|||
|
|||
eee tam nie jest cięzko , przed chwila sam <ciach> tego duzego robala z corrupta
![]() --na forum nie przeklinamy(to mogą czytać dzieci!) |
|||
18-05-2011, 23:09,
|
|||
|
|||
A powiecie mi w końcu jak go przywołać ;/?
|||
18-05-2011, 23:18,
|
|||
|
|||
Eye of chuculu (?) Zbierasz z tych malych latajacych oczek 10 lens i idziesz do Demon Altar gdzies pod ziemia.
skeletron. Idziesz w nocy do dungeonu. prawym na "old man" i sie pojawia ale mnie uwalil na 2 hity ;p |
|||
19-05-2011, 08:28,
|
|||
|
|||
@sjebr, teku
wasza rozmowa przniesiona do <!-- l --><a class="postlink-local" href="http://www.terrariahq.com/forum/viewtopic.php?f=29&t=44">viewtopic.php?f=29&t=44</a><!-- l --> . |
|||
11-06-2011, 18:03,
|
|||
|
|||
Gdy już zrobisz to oko to poczekaj do nocy a gdy już będzie noc to po prostu weź oko w rękę i kliknij lewy przycisk myszki
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości