Witajcie
Bardzo dziękuję za wszystkie nadesłane zdjęcia! Nie spodziewałem się aż tak licznego odzewu, dla mnie wygraliście wszyscy 
Komora maszyny losującej jest pusta, następuje zwolnienie blokady, zaczynamy losowanie...
W dzisiejszym losowaniu arhnlotka padli następujący użytkownicy:
Plakat Sim City - Dogozaur
Plakat Destiny -
(dzej)
Kod do pokemonów - DoktorEggman Świetne ujęcie, konsolki ułożone w kształt Triforce
Crash 3 - CriX Doomsday Boje się, wolę oddać Crasha po dobroci
Super GameBoy - JohnAbruzzi87 Wiedział jak mnie podejść, świetne zdjęcie, Zelda
Jeszcze raz dziękuję za posty z fotkami, tymi na fejsie, tymi podesłanymi peemkami itp. liczę, że następnym razem się Wam uda - szykuję Jubileuszową 20-tą już Mega Rozdawajkę!
Gratulacje, podajcie mi swoje dane do wysyłki, wysyłka jest za free - taka promocja - nie płacicie i macie za darmo Wasze dane kasuję od razu po wysyłce, nie są mi do niczego potrzebne i zostaną wykorzystane tylko do wysyłki przedmiotów bla, bla, bla... Wysyłam po wypłacie! po 10-tym października!
Temat można zamknąć.
Pozdrawiam,
Link.

Komora maszyny losującej jest pusta, następuje zwolnienie blokady, zaczynamy losowanie...
W dzisiejszym losowaniu arhnlotka padli następujący użytkownicy:
Plakat Sim City - Dogozaur
Plakat Destiny -

Kod do pokemonów - DoktorEggman Świetne ujęcie, konsolki ułożone w kształt Triforce

Crash 3 - CriX Doomsday Boje się, wolę oddać Crasha po dobroci

Super GameBoy - JohnAbruzzi87 Wiedział jak mnie podejść, świetne zdjęcie, Zelda

Jeszcze raz dziękuję za posty z fotkami, tymi na fejsie, tymi podesłanymi peemkami itp. liczę, że następnym razem się Wam uda - szykuję Jubileuszową 20-tą już Mega Rozdawajkę!
Gratulacje, podajcie mi swoje dane do wysyłki, wysyłka jest za free - taka promocja - nie płacicie i macie za darmo Wasze dane kasuję od razu po wysyłce, nie są mi do niczego potrzebne i zostaną wykorzystane tylko do wysyłki przedmiotów bla, bla, bla... Wysyłam po wypłacie! po 10-tym października!
Temat można zamknąć.
Pozdrawiam,
Link.