Liczba postów: 13
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
Witam, mam pewien problem z dodawaniem gier do kolekcji. Po połączeniu z kontem Steam nie mogę dodać innych niż z tych z właśnie Steama. Mam Warcrafta III w wersji pudełkowej oraz Minecrafta w wersji z Minecraft.net. Gry te jednak dodaje mi do listy życzeń. Co zrobić by mieć je w liście gier? Nie wiem czy to dobre miejsce do tego tematu, wydawało mi się najodpowiedniejsze.
Liczba postów: 739
Liczba wątków: 60
Reputacja:
172
Czy podczas dodawania gry wybierasz platformę?
Cytat:kenonon - 13-04-22:00 -- racja gdyby połączyli psnixbl w jednosć wyszło by cos pięknego niczym jezus
Liczba postów: 13
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
Emnn.. nie, nie zauważyłem nawet czegoś takiego. Jeśli ma to jakieś większe znaczenie to może poszukam takiej opcji.
Liczba postów: 363
Liczba wątków: 1
Reputacja:
63
To ma kluczowe znaczenie - w końcu musisz zdefiniować, na jaką platformę posiadasz dany tytuł, bo często czyni to ogromną różnicę, zwłaszcza w oddaniu wartości elementu kolekcji dla osób ją oglądających. Weźmy choćby takie Super Mario Bros - mieć jakiekolwiek to nie sztuka, bo w wielu domach na strychu walają się karty na klona Famicoma. Tymczasem mieć SMB na oryginalnego NES-a to już coś, co stanowi ozdobę znacznie mniejszej ilości kolekcji.