Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Offtop Wszelaki v
« Wstecz 1 ... 4 5 6 7 8 ... 22 Dalej »

Gramytatywny konkurs plastyczny!
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Gramytatywny konkurs plastyczny!
Dark Archon Offline
Sarcastic Mr. Know-It-All
Administrators
Liczba postów: 1 446
Liczba wątków: 159
Reputacja: 742
29-11-2014, 18:42 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-12-2014, 14:56 przez Dark Archon.)
Temat: "Gramytatywnie w Imagisferze"
Typ pracy: dowolny. Grafika, tekst, piosenka, zdjęcie, wierszyk etc.

W tym roku temat prac plastycznych jest bardzo otwarty. Należy przygotować "coś" związanego z tematem konkursu. Tematyka jest bardzo dowolna i pozwala na stworzenie wszystkiego od obrazka przez wierszyk po piosenkę.

Oceniana będzie nie wizualna jakość pracy ale WKŁAD CZASU jaki potrzebny był na jej przygotowanie. Innymi słowy, oceniać będziemy "napracowanie". Dzięki temu artysta-malarz będzie miał takie same szanse na wygraną co domorosły grafik, a o wygranej zadecyduje włożone w dzieło serce. Smiling

Prace należy wysyłać na adres [email protected] - w temacie należy podać "Konkurs plastyczny". Termin przyjmowania zgłoszeń mija 29 listopada 2014 o godzinie 23:59.

Do wygrania jest 5 zestawów "sackboy na klucze + długopis".
Szukaj
Odpowiedz
Mateusz130701 Offline
SackBoy !
*
Liczba postów: 3
Liczba wątków: 0
Reputacja: 0
30-11-2014, 18:53
Czy mógłbyś napisać tutaj kto wygrał i co wygrał Smiling
Szukaj
Odpowiedz
Mateusz130701 Offline
SackBoy !
*
01-12-2014, 22:17
W sumie zdenerwowało mnie to : " Należy przygotować "coś" związanego z tematem konkursu " . . . a ocenili same obrazki , to nie fer, myślałem ,że będę oryginalny i zrobię coś ( opowiadanie ) i może coś dostanę, ale nie chodzi o mnie , niektórzy zrobili fajne wierszyki i co . . . nic nie dostali bo oni ocenili tylko prace graficzne . . . mogli powiedzieć byśmy się nie trudzili wymyślając te opowiadania / wierszyki / piosenki itp.
Szukaj
Odpowiedz
Dark Archon Offline
Administrators
04-12-2014, 15:01
(01-12-2014, 22:17)Mateusz130701 napisał(a): W sumie zdenerwowało mnie to : " Należy przygotować "coś" związanego z tematem konkursu " . . . a ocenili same obrazki , to nie fer, myślałem ,że będę oryginalny i zrobię coś ( opowiadanie ) i może coś dostanę, ale nie chodzi o mnie , niektórzy zrobili fajne wierszyki i co . . . nic nie dostali bo oni ocenili tylko prace graficzne . . . mogli powiedzieć byśmy się nie trudzili wymyślając te opowiadania / wierszyki / piosenki itp.
Wyciąg z opisu konkursu:

Oceniana będzie nie wizualna jakość pracy ale WKŁAD CZASU jaki potrzebny był na jej przygotowanie.

Przygotowanie którego z wierszyków czy krótkich opowiadań zajęło tyle samo czasu co wymodelowanie całego pokoju w narzędzniu 3D lub filmu animowanego? Próbowałem rzucić okiem na Twoją pracę, ale niestety, nie wiem która to, bo żadna nie jest podpisana ani nickiem Mateusz130701, ani adresem e-mail którym posługujesz się na arhn.eu. Prawda jest taka, że jedni przyłożyli się do zadania bardziej, inni mniej. I tyle.
Szukaj
Odpowiedz
Mateusz130701 Offline
SackBoy !
*
04-12-2014, 19:26 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-12-2014, 19:37 przez Mateusz130701.)
Ale nie chodzi o mnie . . . ogłółem o wszystkich którzy nadesłali opowiadania / wiersze / piosenki itp. myślałem ,że jak 11 to będzie jakieś 5 obrazków a reszta to te pisane.
mój mail to ten nick ( z forum ) i @outlook.com

Moja może nie jest ( może [ nie znam zdania kogoś innego ] ) najlepsza , ale niektórzy pokazywali swoje i były nawet fajnie
Szukaj
Odpowiedz
Yren Offline
Pan świata umarłych
**
Liczba postów: 56
Liczba wątków: 8
Reputacja: 6
14-07-2015, 01:05
Sorki za ostry odkop, ale tak mi się właśnie przypomniało. Czy inni zwycięzcy to podostawali już nagrody za ten konkurs? Minęło już w sumie ponad pół roku..
blabla
Szukaj
Odpowiedz
i3ioman Offline
Game & Watch
**
Liczba postów: 61
Liczba wątków: 26
25-07-2015, 16:48
Ja niestety nic dalej nie dostałem.
Szukaj
Odpowiedz
Dark Archon Offline
Administrators
25-07-2015, 17:30
Cześć.

Myślę, że należą się słowa wyjaśnienia, więc przejdę od razu do rzeczy.

Niestety, nagrody z konkursu plastycznego nie zostały rozesłane. Firma, która obiecała zająć się tym przez miesiące zwodziła mnie co do wysyłki obiecanych nagród. Najpierw było "już lada dzień", potem "wysłaliśmy", potem znowu "no, coś tam się zrobiło na poczcie, ale lada dzień wyślemy". Ostatecznie, zwycięzcy konkursu dostali figę z makiem.

Oczywiście, w ostatecznym rozrachunku wina leży całkowicie po mojej stronie. To ja dałem ciała w natłoku obowiązków z informacjami na ten temat i to na mnie spoczywa pełna odpowiedzialność za karygodny stan rzeczy.

Przepraszam was wszystkich i natychmiastowo ruszam wreszcie tyłek, żeby ten problem rozwiązać.
Wszyscy zwycięzcy konkursu zamiast swoich symbolicznych upominków otrzymają teraz, na mój koszt, dowolny przedmiot z naszego cupsellowego sklepu plus wykonanego ręcznie i niedostępnego (przynajmniej na razie) w sprzedaży wełnianego Grunia zrobionego przez Neko.
Więcej informacji pojawi się za parę minut na waszych mailowych skrzynkach.

Jeszcze raz z całego serca przepraszam za zajście i karygodny brak komunikacji. Mam nadzieję, że nie poczujecie się z tego tytułu stratni.

Pozdrawiam,
DA
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 24-05-2025, 00:52 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.