Szukam jakiejś dobrej gry typu: stwórz miasto/państwo/cywilizacje. Może być przeglądarkowa lub do pobrania, ale nie na telefon. Z góry dzięki.
Gra
|
18-02-2015, 23:40
19-02-2015, 02:01
No to FreeCiv. Ale jeśli chciałbyś wydać minimalnie więcej, to gorąco mogę polecić Civilization 3, na steamie jedyne 5€, a ilość zabawy praktycznie nieograniczona. Pierwsza gra tego typu z którą miałem stycznosć, wspominam ją niezwykle miło.
19-02-2015, 10:08
Mount & Blade jest na steamie bodajże za 5 euro. Co prawda nie tworzymy wszystkiego od początku tylko możemy podbijac, ale zabawa i tak jest przednia.
![]()
19-02-2015, 10:41
Jeśli interesują Cię również symulacje "bardziej współczesnej" rzeczywistości, to polecam SimCity 4 Deluxe Edition. Można na Originie za grosze wyrwać (ostatnio była promocja, że w okolicach 5zł chodziło).
Od lat poziom świetniej rozrywki, jaką gra zapewnia nie spadł (community cały czas żyje i ciągle wypuszcza mody rozbudowujące rozrywkę lepiej, niż nie jedno dzisiejsze DLC), a miły dla ucha soundtrack w tle idealnie wpisuje się w klimat "burmistrzowania" (i relaksuje, przynajmniej mnie ![]() Za grosze można też wyrwać gry z serii CitiesXL, ale w te nie polecam grać - optymalizacja skutecznie uniemożliwi rozrywkę, zaraz po tym, jak zacznie Ci się naprawdę podobać ![]()
19-02-2015, 10:41
(19-02-2015, 02:01)SmellySocks napisał(a): No to FreeCiv. Ale jeśli chciałbyś wydać minimalnie więcej, to gorąco mogę polecić Civilization 3, na steamie jedyne 5€, a ilość zabawy praktycznie nieograniczona. Pierwsza gra tego typu z którą miałem stycznosć, wspominam ją niezwykle miło. Mam Civilization 5 |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości