Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Napisz coś o sobie! v
« Wstecz 1 ... 8 9 10 11 12 ... 62 Dalej »

Witam
Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Witam
GobiPLX Offline
Commodore 64
**
Liczba postów: 183
Liczba wątków: 13
Reputacja: 11
01-03-2015, 16:50
Hej

Z tej strony Kamil. W przestronnym internecie, często rozpoznawalny jestem pod nickiem "Gobi". Nie ma to nic wspólnego z pustynią Gobi. Alternatywnie nick GobiPLX (PL nie jest od Polski, lecz "please, leave").

Jestem uczniem 1 klasy technikum informatycznego. Jak przystało na ten kierunek, interesuję się komputerami. Lubię pobawić się w tworzenie jakiś prostych programików, ale również i pogrzebać w bebechach komputera.

Jako iż piszę na forum o grach, wychodzi na to, że grami też się interesuję. Jestem fanem gier strategicznych.
Jako nieumiejący jeszcze czytać przedszkolak grałem już w The Settlers 4 (pamiętałem co jaki budynek robi, iż patrzyłem godzinami na to jak gra mój ojciec). W tych settlersów gram i do dziś. Gdyby steam istniał podczas wydawania tej gry, zapewne miałbym przegrane parę tysięcy godzin.

Dzięki arhn.eu dowiedziałem się, że istnieje coś takiego jak Nintendo. Obecnie posiadam Wii U, N64 i parę GameBoy'ów.
Powoli z Glorious PC Master Race staję się Dirty Console Peasant :v

Pozdrawiam Smiling
[Obrazek: 76561198031917843.png]
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 02-06-2025, 01:33 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.