Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Napisz coś o sobie! v
« Wstecz 1 ... 7 8 9 10 11 ... 62 Dalej »

Wppan? Nie kojarze
Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Wppan? Nie kojarze
wppan Offline
Otaku poziomu piatego
*
Liczba postów: 6
Liczba wątków: 1
Reputacja: 2
31-03-2015, 19:04 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-04-2015, 15:43 przez wppan.)
Hejka wszystkim. Tak wiem konto zostało założone rok temu ale jakoś nie zostałem na dłużej(Wbiłem na konto może 2 razy Torll). Teraz postanowiłem zrobić reaktywacje. 
Aktualnie posiadam PC, ps3 i 13-sto konsole 3ds w Polsce. Gram praktycznie w każdy gatunek gier. Do tego teraz gram sporo w Counter Strike'a i trochę w Tera.
 O sobie powiem tyle że uczę się w LO na profilu humanistyczno-fast-foodowym Grinning . Także jeśli szuka ktoś kompana do Tery to proszę o PW , chętnie zagram z forumowiczami może ogarniemy jakąś gildie arhn.eu???
Także witam
P.S Zapomniałem wspomnieć że troche Otaku ze mnie, także możecie doradzić dobre anime lub po prostu chcecie pogadać to jestem do waszych usług.
Szukaj
Odpowiedz
Kondor Offline
Redakcja
Redakcja
Liczba postów: 291
Liczba wątków: 15
Reputacja: 187
31-03-2015, 19:40
Zaraz, dobrze zrozumiałem- posiadasz 13 konsol 3DS? Przebiłeś nawet Archona Laughing
Także witam, mam nadzieję, że zostaniesz na dłużej Smiling
Szukaj
Odpowiedz
grzesio165 Offline
Fanboy Nintendo
**
Liczba postów: 50
Liczba wątków: 15
Reputacja: -3
31-03-2015, 20:37
Może bym pograł w Terę, jeśli nie chodzi tylko o klikanie jak w LoL'u. W CS'a też mogę (jaka kolwiek wersja, mam każdą).

Masz 13 konsol 3DS czy 13-stą konsolę 3DS w Polsce? Jak to pierwsze to dużo musisz mieć hajsu by tak wspierać Iwatę Laughing
[Obrazek: m7xdw7.jpg]

Mój sprzęt:
- Game Boy Classic, Color, Advance
- 3DS
- Wii
- PS2 FAT SCPH-39003
- PC
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 06-06-2025, 06:21 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.