Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Giełda v
« Wstecz 1 ... 35 36 37 38 39 ... 88 Dalej »

[O] Gry i plakat
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
[O] Gry i plakat
Piromaniaq Offline
Jamraj pasiasty
**
Liczba postów: 194
Liczba wątków: 4
Reputacja: 69
31-03-2015, 17:16
Cześć wszystkim z tej strony Piro!
Zdałem sobie sprawę, że kilka gier w mojej kolekcji się powtarza, więc postanowiłem pójść w ślady innych użytkowników i urządzić rozdawajkę. Grinning
Płacicie jedynie 10zł za wysyłkę.
Na razie proszę, aby każda jedna osoba zgłaszała się po jedną gierkę i zrobimy losowanie.
 Jeśli do jutra do 23:59 nie będzie chętnych na wszystkie rzeczy to mogę  wysłać kilka fantów w jednej przesyłce. Wystarczy, że dasz mi znać.

Oto rzeczy które mam do rozdania: 

Painkiller Overdose
[Obrazek: RvT1vHY.jpg]

Warhammer 40k: Dawn of War Soulstorm
 [Obrazek: k10ghrv.jpg]

GTR 2 FIA GT Racing Game
(Nie grałem, bo nie lubię tego typu wyścigówek, ale noty w internecie zbiera bardzo dobre)
[Obrazek: EYcCpr9.jpg]

Do tego mam plakat A1 z Battlefield 3
[Obrazek: zMSs6X5.jpg]

Gierki sprawdzałem i autorun odpala się, więc wszystko powinno działać bez problemów.
Pozdrawiam! Party!

[Obrazek: nmgWjNn.png]
Szukaj
Odpowiedz
Dariusxq Offline
Random
**
Liczba postów: 54
Reputacja: -1
31-03-2015, 18:30 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-03-2015, 18:35 przez Chmurowaty.)
Zamiast sprzedać te gry za 10zł z wliczoną wysyłką, lepiej zorganizować rozdawajkę i wycebulaczyć 10zł na przesyłkę Laughing W złote koperty to pakujesz że tak drogo?

Nie ma to jak zorganizować coś z dobroci serca i jeszcze zostać za to zjechanym. Gratuluję, masz teraz ładny powód do wstydu. Ciekawostka: polecony priorytet kosztuje mniej-więcej 10zł, więc to jak najbardziej normalna cena. Daję ładnego warna za: offtop w temacie, jak i za przypierdalanie się do kogoś że chce coś zrobić dla innych. ~Chmurowaty

Szukaj
Odpowiedz
Kondor Offline
Redakcja
Redakcja
Liczba postów: 291
Liczba wątków: 15
Reputacja: 187
31-03-2015, 19:34 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-03-2015, 19:42 przez Kondor. Powód edycji: Powtórzenie słowa, średnio wygląda. )
Bardzo chętnie zagrałbym w Painkiller: Overdrose, miałem swego czasu inną część i świetnie się bawiłem Grinning
Szukaj
Odpowiedz
Piromaniaq Offline
Jamraj pasiasty
**
Liczba postów: 194
Reputacja: 69
02-04-2015, 01:24
I finito! Party!
Kondor zgarnia cały stuff. Podaj mi na PW dane do wysyłki, a zaraz po świętach wyślę wszystko.
[Obrazek: nmgWjNn.png]
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 18-05-2025, 07:52 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.