Zbyt łatwa gra
|
25-05-2011, 16:22,
|
|||
|
|||
Zbyt łatwa gra
Witam,
Jeszcze wczoraj miałem problemy z meteorytem, piekłem itd itp a dziś uważam że ta gra jest zbyt prosta i wszystko za łatwo tutaj przychodzi. Sami zobaczcie, zabijanie w kółko trzech bossów którzy są banalni się wkońcu nudzi, wziąłem się za robienie ramp na niebie żeby znaleźć latające wyspy - ok fajnie znalazłem 3 zebrałem itemy z skrzyń. Później wybrałem się na przekopanie podziemnej dzungli, splądrowałem całą, itemy co chwilę się powtarzają. Nawet plądrowanie dungeonów staje się zbyt banalne. Później piekło, nakopałem hellstona, zrobiłem armor, nowy pistolet. Nie uważacie że w tej grze wszystko przychodzi za łatwo? Bossy bardzo słabe, te niby rare itemy można łatwo zdobyć a gra z każdym następnym update będzie wyglądała tak: postacie z full itemami zdobędą itemy z nowego update w jeden dzień i znowu monotonia. Nie wybrzydzam tylko po prostu pytam czy też to odczuwacie. Być może jest coś o czym nie wiem, coś co wciąga na dłużej, coś co sprawia że jest jakiś większy cel hmm? Pytanie dla ludzi z max rozwiniętymi postaciami: co robicie w waszych światach? (aha dodam jeszcze że zacząłem chomikować te rzadkie itemy ale też po pewnym czasie przychodzi myśl "ileż jeszcze można") Pozdrawiam! |
|||
25-05-2011, 16:33,
|
|||
|
|||
Re: Zbyt łatwa gra
Do urozmaicenia gry jest multi serdecznie zapraszamy na serwer
![]() |
|||
25-05-2011, 16:36,
|
|||
|
|||
Jest to dopiero BETA, daj się wykazać twórcą gry ;p
|
|||
25-05-2011, 20:34,
|
|||
|
|||
Ja dodam tylko w tajemnicy że niedługo nasza ekipa postara się urozmaicić Wam grę, śledźcie więc uważnie pojawiające się newsy na naszej stronie i przegladajcie forum.
|
|||
25-05-2011, 21:38,
|
|||
|
|||
Powiem tak. Jak wyjdzie finalna wersja to i tak pewnie będzie "cofka", czyli będzie trzeba wszystko od nowa
![]() Witam,
Jestem Dzemikkk. Oglądając ten serwis pewnie już zdążyłeś zobaczyć moje posty i moje nastawienie do świata ![]() Nie pogardzę plusem ![]() Zapraszam też na mój kanał YouTube: http://www.youtube.com/user/Dzemikkk1?feature=mhee |
|||
25-05-2011, 21:41,
|
|||
|
|||
Ja jestem na forum 8h/dobe
![]() |
|||
25-05-2011, 21:49,
|
|||
|
|||
Więc pierwszy bedziesz wiedział o czym pisze
|
|||
25-05-2011, 22:01,
|
|||
|
|||
Ja jestem codziennie po 2h i się nie chwale
![]() Witam,
Jestem Dzemikkk. Oglądając ten serwis pewnie już zdążyłeś zobaczyć moje posty i moje nastawienie do świata ![]() Nie pogardzę plusem ![]() Zapraszam też na mój kanał YouTube: http://www.youtube.com/user/Dzemikkk1?feature=mhee |
|||
25-05-2011, 22:23,
|
|||
|
|||
Codzi mi o to ze zawsze mam otwarte forum
![]() |
|||
26-05-2011, 07:28,
|
|||
|
|||
Jeśli chodzi ci o zabawę i wyzwanie, przyzwij sobie 10 bossów oczu i zabij je z kolegami :>
Zobaczcie nowe wydarzenie jakie oferuje wam terraria HQ ! :
viewtopic.php?f=5&t=418 |
|||
26-05-2011, 07:44,
|
|||
|
|||
A da siw naraz je przyzwac?
|
|||
26-05-2011, 07:51,
|
|||
|
|||
Taak, niestety tego doświadczyłem >.<
|||
26-05-2011, 08:08,
|
|||
|
|||
Hehe to będzie event bo mam juz około 20 oczek
![]() |
|||
26-05-2011, 08:11,
|
|||
|
|||
A pytanie poboczne, też teraz nie możesz wbić na server :/?
|||
26-05-2011, 08:45,
|
|||
|
|||
Serwer jest stawiany przez taboreqq. Zacytuje go.
"Serwer jest włączony od "jak wstane" do "jak pójdę spać"" myślę że zrozumiałeś P.S. jestem na fonie |
|||
29-05-2011, 22:02,
|
|||
|
|||
Tej grze brakuje czegoś co by mogło wciągnąć na dłużej, ja praktycznie już nie gram od kiedy mam najlepszą zbroje. Mam nadzieje, że twórcy się postarają i w miarę swoich możliwości urozmaicą grę i wprowadzą do niej coś co wciągnie na bardzo, bardzo długo.
|
|||
30-05-2011, 00:51,
|
|||
|
|||
@Moralezz
To graj w multi. W kilka osób fajniej się gra. Zdecydowanie polecam włączyć GOLUTKĄ nową postać i zagrać w drużynie z kimś. Rewelacja ;-) Ja dziś i wczoraj grałem z Żoncią. Fantastycznie (jeszcze nie doszliśmy nawet oboje do zbroi srebrnej - pełnego setu). Do tego ona uczyła sie grać na bieżąco wraz z kolejnymi "zgonami". p.s. Nie znam gry w której po zdobyciu max levelu/przedmiotów/statsów nadal chce się coś robić. ![]() Chcesz śledzić nowości dotyczące Terrarii ? --> http://www.terrariahq.pl Chcesz wiedzieć co można w grze znaleźć, zrobić, osiągnąć ? --> http://wiki.terrariahq.pl |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości