| 

BloodMoon a gwiazdy

| 

| 

25-05-2011, 16:41,  

| 
		|||

| 
		|||
| 
				BloodMoon a gwiazdy 

Czy gwiazdy spadają podczas BloodMoon? Ostatnio bardzo rzadko ją mam, więc nie mogę sprawdzić. 

Btw. Witam.  | 
		|||
| 

25-05-2011, 17:19,  

| 
		|||

| 
		|||
| 
				Re: BloodMoon a gwiazdy 

Słyszałem że w trakcie BloodMoon, gwiazdy spadają częściej.

[b]Dane kontaktowe 

/b][b]Mail  /b] [email protected][b]GG  /b] 12206466[b]SteamACC  /b] Bakemonokouseikarahouka![]()  | 
		|||
| 

30-05-2011, 23:03,  

| 
		|||

| 
		|||
| 

Tak owszem jest coś takiego w systemie gry, że gdy nastaje BloodMoon to spada więcej gwiazd lecz nie koło ciebie bo niektórzy siedzą w domu i czekają aż im na dach spadnie. Trzeba w prawo lub w lewo po ciemku iść iść i iść a po drodze się nazbiera. Jedyny problem to multum potworków :-(

| 
		|||
| 

04-06-2011, 12:06,  

| 
		|||

| 
		|||
				TheMrZibik napisał(a):Tak owszem jest coś takiego w systemie gry, że gdy nastaje BloodMoon to spada więcej gwiazd lecz nie koło ciebie bo niektórzy siedzą w domu i czekają aż im na dach spadnie. Trzeba w prawo lub w lewo po ciemku iść iść i iść a po drodze się nazbiera. Jedyny problem to multum potworków :-(No chyba że jakiś koleś ma jakąś broń co zabija zombie i te oczka jednym walnięciem  
				 | 
		|||
| 

« Starszy wątek | Nowszy wątek »

| 

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
Pomoc

/b]![[Obrazek: 76561198036479371.png]](http://badges.steamprofile.com/profile/default/steam/76561198036479371.png)