Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Napisz coś o sobie! v
« Wstecz 1 ... 5 6 7 8 9 ... 62 Dalej »

Witam - Tomek z tej strony...
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Witam - Tomek z tej strony...
funkorama Offline
Bezimienny Podcast
*
Liczba postów: 16
Liczba wątków: 3
Reputacja: 1
19-09-2015, 15:09 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-09-2015, 15:43 przez funkorama.)
Witam wszystkich, mam na imię Tomek i gram od momentu przejścia z pampersa na nocniczek :P Udzielam się na różnych forach, facebook, oraz chyba najważniejsze nagrywam co dwa tygodnie podcast Bezimienny. Gram na wszystkim co było jest i pewnie będzie, pracuje w sklepie z konsolami i grami w skrócie jestem wszędzie gdzie można wyczuć gry bądź konsole Grinning Jestem wielkim fanem twórczości Arhn.eu oraz waszej ogromnej kolekcji sprzętu i gier. Razem z ukochaną spodziewamy się dziecka zatem niedługo bedzie kolejny gracz na świecie :> Pozdrawiam wszystkich, możecie mnie mnie szukać na Strona Podcastu Bezimienny , lub YouTube Bezimienny , oraz Facebook Bezimienny 

Obecnie w mojej kolekcji są Angry/font]

[font=Verdana, Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif]-Playstation Vita

-Playstation TV
-Playstation 4

-Nintendo 3DS XL
-Nintendo 64
-Nintendo Gamecube

-Xbox Classic
-Xbox One

Zapraszam do wspólnego grania PSN ID - SimpeleMe_PL XBL - Funkorama
[Obrazek: ekipagra_logo_ciemne.png]
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
Kondor Offline
Redakcja
Redakcja
Liczba postów: 291
Liczba wątków: 15
Reputacja: 187
19-09-2015, 15:26
Witam na forum.
Może się mylę, ale czy nie jesteś jakoś związany z forum polygamii? Na pewno pamiętam wspomnienie w ich podcaście Forumogadka o Tobie Grinning
Szukaj
Odpowiedz
funkorama Offline
Bezimienny Podcast
*
19-09-2015, 15:46
Hej :> Tak, czasem udzielam się na tamtym forum, jak i innych a teraz zawędrowałem tutaj do was :> A no coś tam wspomnieli kiedyś na FG :>
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
Link Offline
The Hero of Rupees Ð ©
*
Liczba postów: 753
Liczba wątków: 113
Reputacja: 419
20-09-2015, 20:30
Witaj Tomku w naszych skromnych retro progach Smiling Miło tu widzieć kolejną osobę zajaraną na punkcie szeroko pojętego pojęcia "oldschool" - im nas więcej tym lepiej. Cieszy fakt, że retro wiedzę chcesz przenosić dalej, szukając konsol takich jak PSX, by kiedyś pokazać je swojemu dziecku - piękna sprawa. Z tej też okazji postanowiłem wysłać Ci za darmo oryginalnego pada do kultowego szaraczka, o szczegółach dogadamy się przez system PW - napisz do mnie.

Nie pozostaje mi nic innego jak życzyć Tobie mile spędzonego czasu tutaj, jak i na naszym shoutboxie, gdzie serdecznie zapraszam na retro pogawędki.

Pozdrawiam,
Link.
Szukaj
Odpowiedz
funkorama Offline
Bezimienny Podcast
*
20-09-2015, 21:07
Link, najbardziej boli fakt, iż gdybym za dzieciaka zostawił sobie sprzęt który miałem, siedział bym sobie na dupie i tylko podziwiał kolekcje :> Niestety jak wiadomo, za dzieciaka jeśli chciało się zakupić np Playstation 2 trzeba było sprzedać Playstation 1 puki miało cenę... każdy grosz dołożony do nowej konsoli był na wagę złota :> Za 8 miesięcy pojawi się młody człowiek na świecie i chciałbym aby poznał choćby malutki wycinek tego przy czym ja dorastałem :> Odezwę się na PW do Ciebie, ale prezentów się nie odmawia, ale pokryję koszty wysyłki bo po prostu głupio by mi było :>
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
Link Offline
The Hero of Rupees Ð ©
*
Liczba postów: 753
Liczba wątków: 113
Reputacja: 419
20-09-2015, 21:23
Nic mi nawet nie mów Stary. Dawno temu sprzedałem Pegaza IQ-502, SNESa, N64, GBA i GB pocket - każda z konsol z pokaźną ilością gier, czego codziennie żałuję. Teraz "na starość" ponownie odbudowałem kolekcję sprzedanego niegdyś sprzętu, lecz gierek nie dokupiłem do dziś dnia (co staram się sukcesywnie robić, po każdej wypłacie) - błędy dzieciństwa. Od dłuższego czasu wyznaję zasadę "gier, czy też konsol, się po prostu nie sprzedaje".
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 15-06-2025, 01:21 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.