12-01-2016, 23:54
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-01-2016, 00:07 przez Mateusz Zyguś.)
co sądzicie o tym i czy arhn ma starać się może o jakąś bete?
TYLKO SUGERUJE!
Ankieta: Czy podoba się wam nowy pomysł na pokemony. Mi bardzoo Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie. |
|||
Genialne! | 10 | 100.00% | |
Beznadzieja! | 0 | 0% | |
Razem | 10 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Pokemony GO
|
12-01-2016, 23:54
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-01-2016, 00:07 przez Mateusz Zyguś.)
co sądzicie o tym i czy arhn ma starać się może o jakąś bete?
TYLKO SUGERUJE!
31-01-2016, 22:45
Pokemon GO nie ma jeszcze własnego wątku, to ten może być
![]() Grę tworzą ludzie od Ingressa. Tyle cyklów ładowania telefonu, tyle zrobionych kilometrów, tylu zajebistych ludzi nie poznałem przez żadną inną grę. Z Pokemon GO wierzę, że będzie tak samo. Zwłaszcza, że tutaj kasę na nią kładzie Nintendo, sam Niantic oraz Google. Przy takim budżecie i z takimi ludźmi tego nie dałoby rady spierdzielić. Trzeba zbierać pieniądze na kolejnego powerbanka. I na zapasowy telefon, jak już ten zajadę ![]() I ARHN.eu, ani żaden inny serwis nie dostanie czegoś takiego jak dostęp do bety tej gry. Jej ideą jest to, żeby wystartować i dać jak największej liczbie ludzi dostęp od razu - w mało osób by się lipnie grało. Ewentualnie, jeżeli będą mniej pewni siebie to zrobią system zaproszeń na modłę tego z Ingressa. Ponownie - mają przetestowane i sprawne rozwiązanie ![]() Przy okazji - bezczelna autopromocja - wpis na moim blogu gdzie podsumowałem wszystkie informacje o Pokemon GO jakie były na tamtą chwilę dostępne. Od wtedy nie dali żadnych nowych informacji, więc dalej legitne.
Jestem samozwańczym helpdeskiem!
Mój blog o grach, mile widziane komentarze, uwagi i propozycje tematów na wpisy ![]()
13-02-2016, 02:50
Sądzę, że gra będzie świetna, przez jakiś czas wszędzie będą w to grać, a potem nerdów rozbolą nogi, wrócą przed kompy a produkcja popadnie w zapomnienie (albo wpisze się do kart historii jako rewolucja w branży gier i zapoczątkuje nową erę gier na okulary VR). Poza tym chciałbym w to zagrać na Oculusie 😀
Wysłane telekinezą
13-02-2016, 16:07
(13-02-2016, 02:50)BoomBanana napisał(a): Sądzę, że gra będzie świetna, przez jakiś czas wszędzie będą w to grać, a potem nerdów rozbolą nogi, wrócą przed kompy a produkcja popadnie w zapomnienie (albo wpisze się do kart historii jako rewolucja w branży gier i zapoczątkuje nową erę gier na okulary VR). Poza tym chciałbym w to zagrać na Oculusie. Jak w Ingressa? ![]() Oculus komputera wartego więcej niż nerka studenta kulturoznawstwa, nie przejdzie w połączeniu z komórką.
Jestem samozwańczym helpdeskiem!
Mój blog o grach, mile widziane komentarze, uwagi i propozycje tematów na wpisy ![]()
21-02-2016, 02:36
(13-02-2016, 16:07)Jasiek - ten prawdziwy napisał(a):No to może chociaż na Cardboardzie? 😐(13-02-2016, 02:50)BoomBanana napisał(a): Sądzę, że gra będzie świetna, przez jakiś czas wszędzie będą w to grać, a potem nerdów rozbolą nogi, wrócą przed kompy a produkcja popadnie w zapomnienie (albo wpisze się do kart historii jako rewolucja w branży gier i zapoczątkuje nową erę gier na okulary VR). Poza tym chciałbym w to zagrać na Oculusie. Tapnięte moim Garrym |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|