Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Offtop Wszelaki v
« Wstecz 1 2 3 4 5 ... 22 Dalej »

Gadżety do pokoju gracza
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Gadżety do pokoju gracza
MrRokita Offline
Atari 2600
*
Liczba postów: 34
Liczba wątków: 4
Reputacja: 11
Lightbulb  29-12-2016, 17:46 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-12-2016, 17:49 przez MrRokita.)
Witam.
Jako,że Święta za nami, postanowiłem zamienić swój jeszcze w miarę normalny pokój na jaskinię gracza, do której nie wejdzie żadna samica (i tak by żadna nie weszła).Tylko jest jeden zasadniczy problem-jestem bez pomysłu. Ale jeśli ktoś chce napisać,że skoro nie mam pomysłu, to żebym się za to nie zabierał to uspokajam, chcę już ozdobić pokój od pół roku, ale jestem bez pomysłu na to.

Parę rzeczy, zanim mnie zasypiecie pomysłami (przynajmniej mam taką nadzieję):
-Nie jestem obeznany z komiksami marvela i dc, więc spidermany i inne batmany odpadają
-Plakaty są ok, ale tylko na drzwi od szafy i pokoju, ponieważ ściany mam otynkowane "na chropowato", więc odpadają.
-figurki są fajnie, ale proszę o jakieś tańsze modele. P.S. Funko popy też mi pasują

Jeśli potrzebujecie coś wiedzieć, to będę stale aktualizował temat.

Czekam na wasze pomysły Grinning
Szukaj
Odpowiedz
Stivi Offline
PaczPiez
Administrators
Liczba postów: 739
Liczba wątków: 60
Reputacja: 172
29-12-2016, 17:50
W biedronce są teraz takie małe kule dyskotekowe. Powinny pasować.

Do tego pasowało by mi czarne mydło i lampa z lawą.
Cytat:kenonon - 13-04-22:00 -- racja gdyby połączyli psnixbl w jednosć wyszło by cos pięknego niczym jezus
Szukaj
Odpowiedz
Kondor Offline
Redakcja
Redakcja
Liczba postów: 291
Liczba wątków: 15
Reputacja: 187
29-12-2016, 17:55
Do lampy z lawą dorzucam kulę plazmową (będziesz jak prawdziwy czarodziej), a tak ogólnie bardziej growo- skoro już zaczynasz zbierać bigboxy to taka spora ich ilość na półeczkach pewnie spoko by wyglądała. Na ścianie zawieszone gitary (nie musisz umieć grać), gdzieś upchnij figurkę Aliena w skali 1:1 i będzie klimacik.
        [Obrazek: 8UuOpN0.png]
[Obrazek: LCDIRe9.png]
Szukaj
Odpowiedz
Shauma Offline
Konto Nieaktywne
Liczba postów: 5
Liczba wątków: 1
05-02-2017, 14:24
"Nie wejdzie żadna samica" Oj, jak pokój byłby ładny to bym wesz... wlazła.( ͡° ͜ʖ ͡°)
Co do gitar to może te Rock Bandowe? Akurat pasują jak ulał.
Ziemniak (Jeśli nie znasz polecam go) z Judupów stworzył zarazę Ledami i powiem ci że to działa. Taki 5 metrowy paseczek przez pokój to jest coś. Albo na podłodze.
Co do plakatów to spróbuj tych z anime. Jeśli nie oglądasz to spróbuj się wciągnąć. Jest dużo tytułów.
Czy jesteś pecetowcem czy konsolowcem? Jeśli Pc to jakiś epicki fotel i ekrany. Jak konsola to polecam worek sako. : D
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 17-06-2025, 10:45 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.