Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Newschool... › PC v
« Wstecz 1 2 3 4 5 ... 41 Dalej »

Potrzebuję pomocy! Brak Bootmgr
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Potrzebuję pomocy! Brak Bootmgr
Bubeuke Offline
Pong
*
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Rainbow  06-05-2017, 01:32
Hej,  Happy potrzebuję osoby z doświadczeniem która pomogłaby mi rozwiązać problem otóż źle postąpiłam i popełniłam błąd podczas formatu dysku C , coś poszło nie tak i sformatowałam poprostu system. 
Teraz podczas włączania komputera wyskakuje komunikat Brak Bootmgr Naciśnij ctrl + alt + del aby zrestartować. 
Dysk jest sprawny czyli jeśli dobrze myśle powinnam tylko zainstalować system? 
Niestety tu problem gdyż mój komputer jest już bez naklejki z windowsa i w serwisie odmówili reinstalację systemu. 
Płytki ani kodu żadnego też nie mam.
Więc tu pada moje pytanie, mogłabym zainstalować system za darmo windows 10? I jak to zrobić za pomocą pendrive?
i wógole co robić?
Szukaj
Odpowiedz
DropboxKenshiro Offline
Banned
Liczba postów: 44
Liczba wątków: 6
06-05-2017, 11:41 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-05-2017, 11:42 przez DropboxKenshiro.)
Po pierwsze: ortografia Chyba Polygamia!

Jeśli nie masz naklejki, nic nie poradzisz Childish
Jest jednak małe wyjście: możesz dołączyć do Niejawnego Programu Testów Systemu Windows. Wtedy masz system za darmo na zawsze. Oczywiście jednak płacisz cenę: zobowiązujesz się do testowania najnowszych wersji testowych systemu dla MS. Możesz więc napotkać na trudności albo na zgliczowane funkcje. No i wszystkie dane o twoim użytkowaniu systemu trafiają na serwery...

Ale w twoim przypadku to najlepsze, co możesz zrobić.

Szczegóły tutaj http://www.download.net.pl/jak-dostac-wi...-8/n/6820/
Szukaj
Odpowiedz
Bubeuke Offline
Pong
*
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
07-05-2017, 23:31 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-05-2017, 23:32 przez Bubeuke.)
(06-05-2017, 11:41)DropboxKenshiro napisał(a): Po pierwsze: ortografia Chyba Polygamia!

Jeśli nie masz naklejki, nic nie poradzisz Childish
Jest jednak małe wyjście: możesz dołączyć do Niejawnego Programu Testów Systemu Windows. Wtedy masz system za darmo na zawsze. Oczywiście jednak płacisz cenę: zobowiązujesz się do testowania najnowszych wersji testowych systemu dla MS. Możesz więc napotkać na trudności albo na zgliczowane funkcje. No i wszystkie dane o twoim użytkowaniu systemu trafiają na serwery...

Ale w twoim przypadku to najlepsze, co możesz zrobić.

Szczegóły tutaj http://www.download.net.pl/jak-dostac-wi...-8/n/6820/
Dzięki powiedziałeś wszystko co już wiedziałam :^) Mi bardziej chodzi o to jak zainstalować system za pomocą pendrive lub innego nośnika
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 09-05-2025, 11:19 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.