[Pomysł] RP
|
29-05-2011, 22:14,
|
|||
|
|||
[Pomysł] RP
Mam dzisiaj wenę
![]() Otóż jak wiemy RP - czyli Role-Playing oznacza odgrywanie ról. Mam propozycję by zbudować w Terrarii Miasto, a w nim każdy był by "kimś". Np. Zielarzem/Alchemikiem czy Kowalem. Chodzi o to by urozmaicić rozgrywkę. Jednak to będzie wymagało DUŻO pracy. Każdy musiał by stworzyć postać np o imieniu - Kowal Heniek albo coś w tym stylu. Podstawy: -Każdy ma swój dom i miejsce pracy. -Mur Miasta tzn. 2 bramy po dwóch końcach miasta, a przez nie całe niezbyt wysoka ściana z cegły. -Zamek (Musi być król) -Kopalnie...TYLKO poza miastem I jak? PS> Mogę spróbować zrobić ową mapkę. Nie boję się dawać - i +
Daję ocenę na którą zasługujesz! |
|||
29-05-2011, 22:16,
|
|||
|
|||
Re: [Pomysł] RP
Ograniczanie roli postaci do jednego zawodu jest bue i zwykle się nie sprawdza, no ale nie widzę nic przeciwko samemu pomysłowi RP.
![]() |
|||
29-05-2011, 22:21,
|
|||
|
|||
Też masz rację...to już jest do obgadania.
Nie boję się dawać - i +
Daję ocenę na którą zasługujesz! |
|||
29-05-2011, 23:27,
|
|||
|
|||
Ja myśle żeby zrobić wioske potem miasto itp ale zawody każdy nową postacią. Nie np kowal bo nie bedzie mozna zmienic zawodu. Każdy buduje swój dom itp. Temat do obgadania
|
|||
21-06-2011, 12:18,
|
|||
|
|||
super pomysł to może być zapewniona rozgrywka na długi czas ja jestem chętny jak coś mogę być dostawcą broni itemó itp jak coś czekam na ip
|
|||
21-06-2011, 12:57,
|
|||
|
|||
archeologi my nie tolerujemy , po za tym serwer RP stoi już od 2tyg , więcej w tym temacie:
<!-- l --><a class="postlink-local" href="http://www.terrariahq.pl/forum/viewtopic.php?f=37&t=201">viewtopic.php?f=37&t=201</a><!-- l --> |
|||
21-06-2011, 15:28,
|
|||
|
|||
Gupi aryS jestes... nie widzisz o jakie im RP chodzi?! Duh!
|
|||
22-06-2011, 14:39,
|
|||
|
|||
ale to nie wypaliło ^^ , dlatego jest nowa forma servera RP
![]() blue ROX |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »