No dobra, wprowadziłem kilka nowych tagów na forum, z którymi chciałbym Was zapoznać:
1. Adnotacja
Aczkolwiek aż takie ważnie być nie musi
Takie adnotacje często są przydatne do wklejania na początku postu, jeśli chcemy zwrócić na coś uwagę uzytkowników. Tagi: [ adn ] xx [ / adn ]
2. Znaczenie<br>Tutaj najedź myszką.
"Znaczenia" używamy wtedy, jeśli chcemy coś wtrącić ale z jakiegoś powodu znudziło nam się używanie nawiasów czy innych wtrąceń. Nie wiem na ile przydatna będzie ta funkcja ale jest bardzo prosta i całkiem ciekawa. Tagi: [ zn=Magia! ] Tutaj [ /zn ]
3. Postęp<br><br>
<br><br><br>
Postępu (nie mylić z podstępem) używamy głównie w dziale "Gracze-Graczom". Jeśli zakładamy jakiś wątek, w którym piszemy swój bardzo długi artykuł ale akurat nie mamy czasu żeby go dokończyć - wklejamy pasek progressu. Tagi: [ prog ] 50 [ /prog ]
1. Adnotacja
Tu jest coś bardzo ale to bardzo ważnego!
Aczkolwiek aż takie ważnie być nie musi

2. Znaczenie<br>Tutaj najedź myszką.
"Znaczenia" używamy wtedy, jeśli chcemy coś wtrącić ale z jakiegoś powodu znudziło nam się używanie nawiasów czy innych wtrąceń. Nie wiem na ile przydatna będzie ta funkcja ale jest bardzo prosta i całkiem ciekawa. Tagi: [ zn=Magia! ] Tutaj [ /zn ]
3. Postęp<br><br>
100%
75%
50%
25%
Postępu (nie mylić z podstępem) używamy głównie w dziale "Gracze-Graczom". Jeśli zakładamy jakiś wątek, w którym piszemy swój bardzo długi artykuł ale akurat nie mamy czasu żeby go dokończyć - wklejamy pasek progressu. Tagi: [ prog ] 50 [ /prog ]