Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Napisz coś o sobie! v
« Wstecz 1 ... 58 59 60 61 62 Dalej »

Chmurowaty
Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Chmurowaty
Chmurowaty Offline
I Am Ultraviolet
Liczba postów: 399
Liczba wątków: 25
Reputacja: 163
20-04-2012, 22:38 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-07-2012, 22:01 przez Chmurowaty.)
Dzień dobry, cześć i czołem.
Małą Chmurką byłem od zawsze, to znaczy, chciałem być. Nawet wmawiano mi że nią jestem, jednak te małe zaliczają się tylko do 10 lat, więc sądze że już jestem średnią Chmurką, jeszcze rok i stanę się ogromną Chmurą która będzie siać zamęt i zniszczenie na całym kontynencie Heart

A tak całkiem serio, większość mnie już zna, ale napiszę to dla potomnych - Robert sobie jestem, 2 Września stuknie 17 lat na liczniku. Czym się zajmuje? Pytanie czym się nie zajmowałem, byłoby odpowiedniejsze. Mam dwa życiowe hobby:
1. Gry, to one doprowadziły mnie tutaj
2. Muzyka, jest ze mną przez całe życie tak samo jak rozrywka konsolowa, od może trzech lat staram się samemu coś w tym kierunku robić, aczkolwiek dużo szkolenia przede mną - Może kiedyś Smiling

Można mnie nazwać niepoprawnym filozofem-poetą. Kieruje się w życiu własną ideologią i podobno potrafię poznać charakter człowieka z krótkiej, szczerej historyjki na jego temat. Pałam ogólną nienawiścią do społeczeństwa, ale kiedy trafi się ktoś bliski, mogę pójść do piekła i z powrotem byle ta miała się dobrze. Pod czaszką chowają się blizny nazywane wspomnieniami, częściej złymi niż dobrymi, ale nie widzę sensu w załamywaniu się i narzekaniu jak mnie życie boli. Strasznie nie lubię gdy ktoś mnie ocenia po niespełna jednym dialogu, człowiek jest zbyt złożony by wyrazić opinię na jego temat w tak krótkim czasie. Może urodziłem się za późno, ale nie kręcą mnie dzisiejsze kobiety showbiznesu, prędzej bym zafundował im miłą przejażdżkę twarzą po asfalcie, bo nic ich już nie popsuje. Koneser filmów, horrorów szczególnie - Klasyki takie jak oryginalny Friday 13th, Evil Dead, Nightmare On Elm Street nie są mi obce, nie rozumiem fenomenu gatunku gore i "Piły" czy "Ludzkiej Stonogi" gdzie ludzie się jej boją, huh. O kimś możnaby pisać godzinami, szczególnie za plecami, o sobie samemu już jest gorzej, jednak starać się zawsze można co też próbuję uczynić.

Cóż mogę o sobie powiedzieć, co mogłoby mnie wyróżniać z tłumu. Chyba nic szczerze mówiąc, oddycham, tak jak każdy, uczę się, tak jak każdy. Staram się patrzeć na świat realistycznie, jednak przez moją wyobraźnie ciężko myśleć o realiźmie, kiedy tyle się w niej dzieje. W głębi duszy jestem nieśmiały chłopak, skromny na dodatek. Lecz na zewnątrz bardziej sadystyczny i głupkowaty dzieciak któremu zarzucają że mimo wszystko za szybko dorósł. Pisać o sobie możnaby godzinami, więc oszczędze to potencjalnym czytelnikom, wiadomo - Jakby ktoś chciał się więcej dowiedzieć, jestem skłonny poodpowiadać na pytania, chyba że mam taki kaprys i je oleję, tak też się zdarza. Smiling
Szukaj
Odpowiedz
Berorn Offline
Już prawie czas
Liczba postów: 260
Liczba wątków: 6
Reputacja: 43
20-04-2012, 22:42
Bardzo fajny ziomuś, w końcu z byle kim bym duetu nie prowadził. Zrył mi banie paroma creepypastami, ale i tak lubię go za to, że mogę porozmawiać z Nim praktycznie o wszystkim. No i lubi Sh2, więc jak go nie lubić? Tritorlls
420
Szukaj
Odpowiedz
dzej Offline
VIP
Liczba postów: 416
Liczba wątków: 27
Reputacja: 195
20-04-2012, 22:43 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-04-2012, 22:53 przez dzej.)
Nie dość, że filozof to pogadać z nim można <#

http://memegenerator.net/instance/19071418
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
Link Offline
The Hero of Rupees Ð ©
*
Liczba postów: 753
Liczba wątków: 113
Reputacja: 419
20-04-2012, 23:26 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-04-2012, 23:27 przez Link.)
Dzięki niemu (i kilku innym tutejszym osobom ( z wyjątkami Tongue_Out_Winking )) uwierzyłem, że ludzie under 18 mogą być normalni, dojrzali emocjonalne, potrafiący się wypowiadać w elokwentny sposób ( Cycki są ? Winking )
Chmurę szanuję i cenię sobie jego "znajomość" tutaj, aż dziw, że nie spotkałem go na innym forum - gdzie paradoksalnie jesteśmy dłużej zarejestrowani... Smiling A, obiecałem mu, że przeczytam jego tekst o SH - zrobię to ! Jak tylko znajdę czas i nie zapomnę.
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 13-05-2025, 20:13 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.