Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Newschool... › Microsoft v
« Wstecz 1 2 3 4 5 6 Dalej »

Gry warte polecenia 2012
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Gry warte polecenia 2012
Kemer Offline
Pong
*
Liczba postów: 21
Liczba wątków: 1
Reputacja: 7
09-06-2012, 13:28
Witam, temat może tendencyjny, ale szukam natchnienia. Co byście polecili z gier z tego roku do ogrania. Nie ukrywam, że oprócz kilku tytułów właściwie nie ograłem jeszcze tytułów, które są wydane od stycznia. Zeszły rok mam już za sobą. Wszystko co chciałem skończyłem i szukam inspiracji. Czytając recki itp. nic do mnie nie przemówiło, więc może wypowiecie się co jest warte zagrania a niekoniecznie dostało 10/9 na 10
Szukaj
Odpowiedz
Dark Archon Offline
Sarcastic Mr. Know-It-All
Administrators
Liczba postów: 1 446
Liczba wątków: 159
Reputacja: 742
09-06-2012, 13:39
Na Xboksa? Nie będzie łatwo. Trials Evolution? Wiedźmin? Max Payne? Minecraft? The Walking Dead? Awesomenauts (platformówkowa MOBA), Prototype 2. Tyle mi przychodzi do głowy z miejsca. Wszystko zależy od gatunków w których się lubujesz.
Szukaj
Odpowiedz
Kemer Offline
Pong
*
Liczba postów: 21
Reputacja: 7
09-06-2012, 13:43
Właściwie nie ograniczam sie gatunkami :-) A grał ktoś w Walking Dead widziałem pochlebne opinie, ale nie lubie tego serialu (poza kilkoma pierwszymi odcinkami). Warto do tego siadać?
Szukaj
Odpowiedz
Bialutki Offline
Atari 2600
*
Liczba postów: 28
Liczba wątków: 11
Reputacja: 0
10-06-2012, 01:23
Większość osób mówi, że warto. Zawsze możesz sobie ściągnąć demo z XBLA
[Obrazek: Bialutki.jpg]
Szukaj
Odpowiedz
matipawlak Offline
Pong
*
Liczba postów: 9
15-09-2012, 23:43
Red Faction Guerilla
Gra naprawdę ciekawa! Nawet dzisiaj wracam do niej czasami tylko po to by poniszczyć Mars na starych save-ach. Ale do rzeczy. O co chodzi? Otóż fabuła przenosi nas na Marsa. Planeta opanowana jest przez rządzącą twardą ręką organizację EDF, z której łap musimy ją wyzwolić. Będzie to również poniekąd zemsta, gdyż organizacja zabija nam brata. Więcej nie zdradzę unikając spojlerów. Ogólnie będziemy walczyć u boku partyzantów zdobywając coraz to dalsze sektory. Za zdobyty złom będziemy kupować nowe bronie, bądź ich ulepszenia. Gra wykorzystuje silnik Geo Mod 2.0 pozwalający na przemielić wszystko w pył. Można tu poczuć się ewidentnie jak partyzant. Co więcej znajdziemy tu oczywiście pochowane przedmioty. Są to zapiski w formie AUDIO w których naukowcy wspominają o prawdopodobnie ostatnich chwilach przed zmianą w... Przejdźcie a się dowiecie Winking Ogólnie o grze mógłbym pisać mnóstwo, ale na razie tyle wystarczy. Mam nadzieję że to zachęci cię do grania.
Gry. Moje główne zajęcie w wolne chwile Happy
Szukaj
Odpowiedz
din0mite Offline
Pong
*
Liczba postów: 4
Liczba wątków: 0
31-01-2013, 18:36
Ja Ci polecam Fife Street, tą najnowszą. Mam ją nadal i zajebiście się w nią gra, polecam.
Szukaj
Odpowiedz
yolx23 Offline
Pong
*
Liczba postów: 9
Liczba wątków: 0
31-01-2013, 19:08
call of duty : black ops II , Assassin's creed III , FARCRY 3
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 14-06-2025, 23:51 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.