Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › arhn.eu › Z Głównej... v
« Wstecz 1 ... 29 30 31 32 33 ... 43 Dalej »

Carmageddon (iOS / Android)
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Carmageddon (iOS / Android)
Dark Archon Offline
Sarcastic Mr. Know-It-All
Administrators
Liczba postów: 1 446
Liczba wątków: 159
Reputacja: 742
04-11-2012, 16:02
[Obrazek: MCNU7rq078U.jpg]
Dziś zajmiemy się ikoną lat 90. w nowej, odświeżonej wersji dla systemu iOS. Autorzy obiecują, że już wkrótce pojawi się również wersja Androidowa (Update: wersja na Androida jest już dostępna), a na wiosnę przyszłego roku przewidywana jest premiera pełnoprawnego sequelu dla pecetów zwanego "Carmageddon: Reincarnation".

By przeczytać cały artykuł, kliknij tutaj: Carmageddon (iOS / Android)
Szukaj
Odpowiedz
tab0reqq Offline
Neo-Geo
Liczba postów: 521
Liczba wątków: 75
Reputacja: 1
04-11-2012, 19:48
Dobra recka (jak zawsze)!

EH. Niestety mój srajpad nie doczekał premiery Carmageddona (na którego napaliłem się od powstania kickstartera). Poczekam na wersję na PC Smiling
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
kal3jdoskop Offline
Atari 2600
*
Liczba postów: 38
Liczba wątków: 9
Reputacja: 0
05-11-2012, 21:33
Kiedyś zdarzyło mi się grywać w dwójkę i TDR 2000. Jedynka mnie ominęła, ale z perspektywy czasu widzę, że gra mnie już nie rajcuje ani trochę. I nie chodzi tutaj o postarzałą grafikę czy inne technikalia-po prostu wydaje mi się ta seria nudna. Jeśli chodzi o "samochodowe rozwalanki", dużo bardziej przypadły mi do gustu inne tytuły, jak choćby te od Targema (Clutch, Gear Grinder czy obie części Hard Truck Apocalypse)-jasne, część z nich to skrzyżowanie strzelanki i gry samochodowej, ale tak czy siak, do dzisiaj gra się w nie przyjemnie. O wiele przyjemniej niż w Carmageddony. Cóż, przynajmniej mi.

Zatem akurat w tym przypadku nie żałuję jakoś strasznie, że nie mam sprzętu Apple'a, nie napalam się też na premierę Reincarnation na PC. Gdyż po prostu w moim subiektywnym odczuciu seria nie przetrwała próby czasu i nie bawi mnie już więcej(inna sprawa że dzisiaj ciężko mi jest stwierdzić, co właściwie podobało mi się będąc młodszym w Carmageddonie-a jest to o tyle dziwne, ze przy innych tytułach nie mam najmniejszego problemu z tą kwestią).
Szukaj
Odpowiedz
Kmilu Offline
n00b
*
Liczba postów: 0
Liczba wątków: 0
Reputacja: 0
06-02-2013, 02:36
Gra masakrowała mój pierwszy PC. ehhh wspomnienia Smiling
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 01-07-2025, 13:24 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.