Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Newschool... › PC v
« Wstecz 1 ... 19 20 21 22 23 ... 41 Dalej »

Starbound
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Starbound
Karguel1995 Offline
SNES
Liczba postów: 371
Liczba wątków: 34
Reputacja: 3
09-11-2012, 21:43
Starbound to nowa gra, tworzona przez Chucklefish, firmę gier indie, składającej się z uroczej grupy ludzi, w tym Tiy'a, jednego z twórców znanej gry w 2D - Terrarii. Jeżeli polubiliście Terrarię, na pewno polubicie Starbound, grę do niej podobną, z tym, że umieszczonej w Uniwersum Science - Fiction. Gra zaczyna się kiedy to uciekasz ze swojej planety, promem kosmicznym, która zostaje zniszczona przez nieznanego wroga. „Dryfując” po morzu gwiazd, bez możliwości manewrowania nawiązujesz kontakt z opuszczoną stacją kosmiczną i… od tej pory zabawa się zaczyna. Gra zawiera questy jak i misje popychające historię do przodu (swojskie Main Questy).

Szeroka lista mediów, najlepszy opis gry i jak najświeższe newsy z życia Starbound. Jeżeli chcecie dowiedzieć się więcej, lub porozmiawiać o grze, zapraszamy na Polskie centrum gry Starbound - StarboundHQ!
http://www.starboundhq.pl
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
Jasiek - ten prawdziwy Offline
Yeti. I świr. I gracz, przy okazji
**
Liczba postów: 65
Liczba wątków: 3
Reputacja: 4
07-07-2014, 20:46
A.K.A Terraria Slayer. Nie wiem pod jakim względem ta gra miałaby być gorsza od niej.

Grałem zaraz po tym jak wystartowało Early Access, od tamtego czasu nie miałem chwili by ją tknąć. Ktoś się podzieli wrażeniami?
Jestem samozwańczym helpdeskiem!
[Obrazek: Jd0gNH]
Mój blog o grach, mile widziane komentarze, uwagi i propozycje tematów na wpisy Smiling
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 26-06-2025, 05:47 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.