Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Newschool... › PC v
« Wstecz 1 ... 37 38 39 40 41 Dalej »

Problem- Launcher Nexona/Combat arms
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Problem- Launcher Nexona/Combat arms
Wielkimati Offline
Trololo™
*
Liczba postów: 791
Liczba wątków: 86
Reputacja: 157
17-12-2012, 00:01
Witojcie towarzysze. Mam pewien problem ze spierdzielonym downloaderem od nexona. Mianowicie- Jakiś czas temu chciałem sobie pograć Vindictusa, bo grywam w niego co jakiś czas. Jednak po pobraniu instalki przez downloader, zwyczajnie go zamknąłem (downloader ofc.). Co się stało? Ściągacz bezkarnie wyjebał na zbity ryj instalkę z komputera. Pobrałem jeszcze raz i znowu to samo. No nic, dałem sobie spokój. Teraz jednak razem z przyjacielem chcieliśmy sobie zagrać w Combat Armsa. On pobrał normalnie przez ten downloader, ja mam znowu ten sam problem. Próbowałem raz, kolejny mi się nie chce bo wiem jaki będzie tego wynik. Czy wiecie może jak to naprawić? Strzelam, że problem stoi po mojej stronie, ale i tak nie wiem co z tym zrobić. Przeczyścić kompa czymś, uruchomić ponownie 3 razy i sformatować?
Szukaj
Odpowiedz
Danger Offline
Forumowy Detektyw
**
Liczba postów: 55
Liczba wątków: 8
Reputacja: 11
29-01-2013, 21:06
Nie jestem pewien, ale problem może leżeć w plikach rejestru. Spróbuj usunąć wszystkie związane z grą (np. RegCleaner'em). Jeśli to nie pomoże to zostaje format Childish
[Obrazek: 76561198023508849.png]
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 12-05-2025, 19:56 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.