Liczba postów: 6
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Hej
Chciałbym rozpocząć dyskusję i poznać wasze opinie na temat Path of Exile.
http://www.pathofexile.com/game
Osobiście - dla mnie bomba. Tym bardziej że gra będzie udostępniona za darmo. Co więcej może bardzo zagrozić Diablo 3, a sam trailer zapowiada się znakomicie. Ze względu że jestem w pracy nie miałem czasu doczytać czy gra jest udostępniona, czy może trzeba stać w kolejce po klucz. Czekam na wasze opinie.
Liczba postów: 36
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Jest już w statusie open beta gra, można grać. Ale grałem tylko chwile poki co...
Liczba postów: 791
Liczba wątków: 86
Reputacja:
157
28-01-2013, 21:58
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-01-2013, 21:58 przez Wielkimati.)
Póki co gra się przyjemnie, ale jak wszystkie hack&Slashe - dosyć szybko mi się nudzi. Muszę przyznać, że drzewko umiejętności wygląda zajebiście.
Liczba postów: 24
Reputacja:
0
Mnie ono przeraża - jest zbyt duże.
Powie ktoś, czy gra sie zmieniła od otwartych weekendów? Bo raz grałem i taki grind i grind i grind...
Liczba postów: 5
Reputacja:
0
ja w tej chwili gram gra naprawde spoko jestem juz w 2 akcie pozdro
Liczba postów: 3
Reputacja:
0
Ja tez gram w PoE bardzo fajna gra , tak powinno wyglądać diablo III pozdro all
Liczba postów: 2
Reputacja:
0
Gra jest świetna i oddaje klimat z diablo 1 i 2. Jak dla mnie lepsza od 3 części diablo. Jak dla mnie mogła by być ciut trudniejsza ale to dopiero beta
Reputacja:
0
Moim zdaniem PoE powinno być zamiast diablo 3. Diablo zupełnie mi się nie spodobało, ale to temat o poe więc coś o nim powiem.
A więc tak poe jest świetną grom. Nie jest zrobiona na kase przez co nie musimy wydawac naszej kasy na itemshop przez co kazdy ma takie same szanse. Dlatego polecam tą grę wszystkim fanom diablo
Reputacja:
0
Jak na razie bardzo milo mi się gra. Takiego baobabu skilli jeszcze nie widziałem w żadnej grze.
Reputacja:
0
Bardzo mila gierka. Mnie na przykład nie stać póki co na takiego Torchlighta 2 lub D3 wiec ja sciagnelem na spróbowanie. Gierka wciąga szybko i na długo. Bardzo mocny przeciwnik na obu wymienianych wyżej gier.
Reputacja:
0
jak dla mnie gra zapowiada się fajnie sam zacznę przygodę jutro rano ;x. Pamiętam jak wonziu wrzucił filmik z PoE jakieś pół roku temu wtedy nic nie działało w tej grze ale już mi się spodobało swoją drogą ciekaw jestem czy jako stary wyjadacz "ogarnę" to drzewko skilli ;d
Reputacja:
0
Zapowiada się świetnie, miałem okazje grać jeszcze w closed becie i wbiłem tam ok. 40lvl rangerem
Na późniejszych poziomach gra staje się naprawde wymagająca, możliwości buildów postaci są świetne, losowo generowane dungeony w endgame, skille "zdobywasz" zamiast dostawać z awansem lvli
Jak narazie gra free to play, bez pay2win (jest sklep ale tylko na jakieś pety i inne pierdoły wizualne).
Reputacja:
0
(31-01-2013, 02:26)promon napisał(a): jak dla mnie gra zapowiada się fajnie sam zacznę przygodę jutro rano ;x. Pamiętam jak wonziu wrzucił filmik z PoE jakieś pół roku temu wtedy nic nie działało w tej grze ale już mi się spodobało swoją drogą ciekaw jestem czy jako stary wyjadacz "ogarnę" to drzewko skilli ;d
Drzewo skilli akurat tylko straszy wyglądem, w praktyce jest bardzo przyjemne i czytelne. Generalnie rozwijasz się wraz ze swoją postacią tzn. w momencie kiedy podczas rozgrywki odczuwasz jakieś braki np. powera lub wytrzymałości - idziesz w daną gałąź.
Reputacja:
2
Drzewko spowodowało, że chce się nabijać lvl. Podoba mi się innowacyjny sposób umiejętności.
Tyle z mojej strony
Liczba postów: 225
Liczba wątków: 9
Reputacja:
39
Drzewko rozwoju postaci prawie jak Sphere Grid z Final Fantasy X, a umiejętności to system materii z Final Fantasy VII! Fantastyczne połączenie, bardzo mi się podoba. Gram bardzo casualowo- godzinkę-dwie w tygodniu, ale podoba mi się!
Gdyby co, to gram na europejskim serwerze, mam nick Agnam i jestem szermierzem.
Liczba postów: 41
Liczba wątków: 2
Reputacja:
2
No PoE zapowiada się ciekawie, tylko że po jakimś czasie zaczyna się nudzić bo nic nowego później nie ma prócz monotonnego expienia, w niektórych aspektach gierka lepsza od Diablo 3, no ale na razie to beta więc lepiej poczekać aż będzie już pełna wersja gierki.
Liczba postów: 1
Reputacja:
0
gralem w bete poki nie spalilem karty ;/ teraz sie mecze na laptopie czekajac na karte zebym mogl grac dalej  wciagnela mnie zuperlnie, dano nie gralem w tak dobrego h&s'ka
Reputacja:
0
Zaciekawiła mnie ta gra, ponieważ jest darmowa i podobna do trochę drogiego jak dla mnie Diablo III. Chciałbym się dowiedzieć ile zajmuje cała gra (z patchami, jeżeli takowe występują), ponieważ mój internet nie jest za szybki, a nie chcę marnować całego dnia na ściąganie  . Z góry dzięki!
Liczba postów: 4
Reputacja:
0
Powiedzcie mi, opłaca się pobierać? Czy totalne dno jak Diablo 3? ; )
Liczba postów: 1
Reputacja:
0
Gra jest dobra (była pół roku temu) gdy grałem w bete, teraz pewnie lepsza.
Liczba postów: 4
Reputacja:
0
Jestem chętny zagrać w tą grę, jeżeli jest ktoś chętny możemy sie zebrać i zobaczyć co z tego wyjdzie.
Liczba postów: 53
Liczba wątków: 26
Reputacja:
0
Jedyne darmowe MMO, które mi się przed rozkręceniem się nie znudziło. Gram templarem tankiem, zdaje mi się, że jest to trochę OP.
Moim zdaniem warto zagrać.
Wygląda na całkiem przyjemną. Skoro tak pozytywnie ją oceniacie, to także zobaczę. Ta gra jest naprawdę całkowicie darmowa, czy raczej znajdują się tam czasami mikropłatności, które zdecydowanie utrudniają granie?
Reputacja:
2
W przyszłości mają być płatne skurki. To chyba będzie jedyny płatny aspekt gry. Pamiętajmy, że to beta gra może się jeszcze dużo zmienić.
Największą wadą tej produkcji jest minimapa:
-resetuje się
-zbyt szczegółowa czym staje się nieczytelna.
-ogólnie... wolałbym taką jak w diablo.
|