Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Napisz coś o sobie! v
« Wstecz 1 ... 43 44 45 46 47 ... 62 Dalej »

Siema
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Siema
Skalaw Offline
Programmer
*
Liczba postów: 28
Liczba wątków: 3
Reputacja: 1
02-02-2013, 16:30 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-02-2013, 16:34 przez Skalaw.)
Student Informatyki, marzy mi się praca programisty, piszę/pisałem w takich językach jak C, C++, java, AS3, wszystkiego nie wymieniam bo i tak większość z tego to na potrzeby edukacji/praktyk. Kiedyś pisałem jakieś prostsze gierki za czasów technikum, ale gdy zacząłem studiować - czasu brak. Zamierzam w tym roku rozszerzyć swoje portfolio, zdobyć nowe doświadczenia, jak chociażby napisanie aplikacji na Androida ( co jest moim tematem inżynierskim ;p ), przebudować moją stronkę, ale jak wiadomo potrzeba czasu i chęci.

EDIT: Jeszcze w sumie chciałem napisać że lubię gry komputerowe i tutaj trafiłem głównie przez te początkowe odcinki System Error( wtedy były już 3 chyba), gdyż lubię wiedzieć jakie są bugi w grach, bo to nabiera pewnego doświadczenia. Winking

Pozdrawiam
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 14-05-2025, 01:13 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.