Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Napisz coś o sobie! v
« Wstecz 1 ... 43 44 45 46 47 ... 62 Dalej »

Coś
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Coś
TJP Offline
Pong
*
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Information  02-02-2013, 18:48
DZIEŃ DOBRY!!! Nazywam się TJP, lubię gry , a w szczególności niezależne produkcję. Mam lat 15. Moją przygodę z grami zacząłem z grami w 1999 roku kiedy mój starszy brat i ja dostaliśmy swojego PC oraz 4 gry: DRIVER, GTA2, THPS3 oraz DOOM2. Mieliśmy wcześniej jeszcze Pegasusa, ale ja byłem jeszcze za mały żeby coś kojarzyć. Gdy THPS3 i DOOM2 to gry w które grał mój brat, bo ja nie umiałem, tak DRIVER i GTA2 to gry w których się zagrywałem. Po chwili dochodziły takie tytuły jak NFS3 czy HEROES2 i 3. Z czasem zacząłem się interesować informatyką, i tym jak powstawały gry. W końcu poszedłem do komunii a potem dostałem nowego PC. To dzięki niemu mogłem tak bardzo zaczął mnie interesować rynek gier. Widziałem wzloty i upadki różnych serii, rozsławianie się tytułów i widok który zapierał dech w piersiach S.T.A.L.K.E.R. Cień Czarnobyla na full detalach. Na początku 2012 roku niestety mój komp padł (w czasie tych 6 lat miał kilka wymian wnętrzności). Okazało się że to karta graficzna. Wtedy zacząłem korzystać z kompa bez karty. Dzięki temu zacząłem grać w produkcje niezależne. Po mimo że już po miesiącu kupiłem kartę, i tak nie grałem już w nowe gry, lecz np. Q.U.B.E czy też LIMBO.
Szukaj
Odpowiedz
Insajd Offline
Rycerz Nintendo <3
**
Liczba postów: 188
Liczba wątków: 53
Reputacja: 176
02-02-2013, 19:17
Więc mówisz, że zagrywałeś się w gta mając 1 - 2 lata? zdolny był z ciebie dzieciak Bitch please!
Szukaj
Odpowiedz
TJP Offline
Pong
*
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
02-02-2013, 19:24
Chodziło mi oto, że w gta i drivera wiedziałem o co chodzi i umiałem coś zrobić ( nie przegrać po 1 sek. gry) Grinning
Szukaj
Odpowiedz
Dark Archon Offline
Sarcastic Mr. Know-It-All
Administrators
Liczba postów: 1 446
Liczba wątków: 159
Reputacja: 742
02-02-2013, 19:39
Tak wygląda 12-miesięcznie dziecko. Nie, nie grałeś w gry w wieku 12 miesięcy.

[Obrazek: 12-month-old-baby.jpg]

Istnieje spore prawdopodobieństwo, że dopiero uczyłeś się wtedy swoich pierwszych słów. Witamy na arhn.eu.
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 14-05-2025, 01:32 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.