Cześć mam taki problem dłużej niż normalnie (kiedyś) ładują mi się mapy lub sama gra. najbardziej odczuwalne jest to w dead island kiedy np mój kolega czeka przy zmianie lokacji ~8 sec ja czekam ~40 i nie wiem dlaczego. Proszę o pomoc

Ładowanie się map (dead island)
|
Cześć mam taki problem dłużej niż normalnie (kiedyś) ładują mi się mapy lub sama gra. najbardziej odczuwalne jest to w dead island kiedy np mój kolega czeka przy zmianie lokacji ~8 sec ja czekam ~40 i nie wiem dlaczego. Proszę o pomoc
![]()
07-03-2013, 01:40
Spróbuj z defragmentować dysk, wywalić zbędne śmieci i dodatki z windowsa. W ostateczności postawić na nowo system.
Defragmentowałem dysk za pomocą Smart Defrag 2
I też użyłem ccleaner nie pomogło Gry nie próbowałem jeszcze reinstalować ale miałem podobny problem z Borderlands 2 ekran startowy (tam gdzie sa opcje reklamy i start) ładował mi się ~30 sec po kliknięciu ikonki a powinien wyskoczyć natychmiastowo.
07-03-2013, 01:44
Spróbuj jeszcze przeskanować komputer antywirusem. Jeżeli to nie pomoże spróbuj postawić na nowo system.
07-03-2013, 01:49
Czy avast będzie wiarygodny czy polecanie jakiś online ?
07-03-2013, 01:50
Jeszcze możesz dać fotkę aktualnie używanych zasobów systemowych. I fotkę działających aplikacji.
07-03-2013, 01:50
Podaj specyfikacje pieca, kiedy postawiony system i czy w jakichś innych momentach tak długo mysli.
07-03-2013, 09:35
No przecież są to typowe objawy wirusa. Jak mniemam także formatowane nie było robione z 3 lata
![]()
08-03-2013, 01:18
AMD athlon II x4 640 ~3.0GHz
4GB ram NVIDIA GeForce GTS 450 Format był dawno sadzę że Kago56 trafił około 3 lat Tak jak wspomniałem za obserwowałem tylko w przypadku borderlands i L4D trochę dłużej. Właśnie uruchomiłem pełne sprawdzanie dysków dam znać z rezultatem. A co do Dymka podaj gdzie to mam znaleźć żeby było najbardziej czytelne. |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|