Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Newschool... › PC v
« Wstecz 1 ... 34 35 36 37 38 ... 41 Dalej »

Skradzione konto Steam
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Skradzione konto Steam
Pazcyn Offline
Kapitan Planeta
*
Liczba postów: 28
Liczba wątków: 4
Reputacja: 0
23-03-2013, 10:24
Witajcie,
może ku przestrodze piszę ten temat, a może ktoś z was coś wymyśli. Jako że byłem ostatnio zapracowany, nie logowałem się długo na swoje konto Steam. Wczoraj próbuję się zalogować, a tu wyskakuje komunikat o niepoprawnych haśle. Niewzruszony klikam, że zapomniałem hasła. Dzieje się coś dziwnego, mail z kodem nie dochodzi do mnie. Sprawdzam na SteamCommunity swoje konto, a tam wyrzuceni wszyscy moi znajomi i pojawił się dziwny krzywy ryj w znajomych. Szybko przeszukałem maila i znalazłem, że 16 marca ktoś zmienił hasło i maila. Nie wiem kiedy i jak. Już wcześniej miałem problemy z mailem na yahoo dlatego miałem tam coraz mniej usług, Steama nie zdążyłem przenieść. Napisałem już do supportu, dodałem cd key z gry, oraz zdjęcie z jednej transakcji PayPal ze Steam. Mam nadzieję, że uda mi się odzyskać konto. Będę informował na bieżąco. I na przyszłość wszystkie zabezpieczenia będą włączone, bo zawsze wszystkie steam guard mnie denerwowały, myślę że teraz się z nim polubię.
AngelCthulhu
http://cristgaming.com/pirate.swf
Szukaj
Odpowiedz
Jerry Offline
Dziki Bulbasaur
*
Liczba postów: 15
Liczba wątków: 2
Reputacja: 8
23-03-2013, 11:29
Jak masz jakąś grę pudełkową z kodem rejestracji steam, to zrób jeszcze na wszelki wypadek skan lub zdjęcie kartki z kodem.
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
MrPiesek Offline
Atari 2600
*
Liczba postów: 26
Reputacja: 2
24-03-2013, 12:59
Nie martw się na pewno odzyskasz konto steam też tak miałem jakieś 2 lata temu ale szybko z supportem steam rozwiązaliśmy ten problem wystarczyło do nich napisać oni odesłali mi kod który musiałem wpisać przy kodzie z gry i to wszystko. Pozdrawiam liczę na to że szybko odzyskasz steama Smiling
Szukaj
Odpowiedz
Pazcyn Offline
Kapitan Planeta
*
25-03-2013, 01:15
Jest weekend, więc jeszcze nie otrzymałem żadnej odpowiedzi... Trochę pusto jest bez Steama :/
AngelCthulhu
Szukaj
Odpowiedz
Gazar Offline
SilverSiden
*
Liczba postów: 41
25-03-2013, 14:31
Pamiętam jak mi ktoś ukradł konto na steamie napisałem do supportu i w przeciągu tygodnia odzyskałem konto bez problemu, bez żadnych skanów itp Smiling więc bez problemu powinieneś odzyskać konto
Szukaj
Odpowiedz
Pazcyn Offline
Kapitan Planeta
*
25-03-2013, 22:51
Konto Steam odzyskane, o dziwo support w rodzimym języku był szybszy ^^
AngelCthulhu
Szukaj
Odpowiedz
MrPiesek Offline
Atari 2600
*
Liczba postów: 26
26-03-2013, 21:08
No akurat na polski support w Steami nie wolno narzekać Smiling Gratulacje odzyskania konta.
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 15-06-2025, 23:38 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.