25-04-2013, 17:30
Rozpakowanie edycji Zombie Bait gry Dead Island na konsolę Xbox 360. Więcej nie napiszę, bo brak mi słów.
By przeczytać cały artykuł, kliknij tutaj: Dead Island Riptide Zombie Bait Edition
Dead Island Riptide Zombie Bait Edition
|
25-04-2013, 17:30
Rozpakowanie edycji Zombie Bait gry Dead Island na konsolę Xbox 360. Więcej nie napiszę, bo brak mi słów. By przeczytać cały artykuł, kliknij tutaj: Dead Island Riptide Zombie Bait Edition
25-04-2013, 17:39
Mi tam się podoba ta edycja, Ale ja jestem patolem
25-04-2013, 17:42
Kurcze, reszta tej edycji jest rzeczywiście fajna. No ale ta figurka... Można jej chociaż ten stanik ściągnąć? Jakaś kobitka by sobie go ponosiła zamiast tej obrzydliwej figurki.
Fajny ten unboxing i zawsze weselej jak robiony w parę osób.
Fajny ten unboxing i zawsze weselej jak robiony w parę osób.
25-04-2013, 17:46
archon muszę cie jeszcze trochę zażenować można ściągnąć ten stanik i tam znajdziesz resztę kolekcjonerki
25-04-2013, 17:48
Przeprosili za kadłubek, ale go dali. F**k logic
25-04-2013, 18:01
Steelbook najlepszy chyba z całej tej kolekcjonerki, co do figurki to mogliby zrobić troszkę mniejszą, która przedstawiałaby idącego zombie, a nie korpus i zamiast tego "arta" mogli dać albo soudtrack albo artbooka.
25-04-2013, 18:22
I w mojej opinii steelbook jest najlepszym elementem tej kolekcjonerki. Myślę, że dla większości kadłubek bardziej zniechęca, niż zachęca do kupna tego zestawu.
25-04-2013, 18:29
A moim zdaniem ta EK nie jest zła z jednego powodu: stoi za nią pewien zamysł, który konsekwentnie zrealizowano - bo to popiersie wykonano całkiem przyzwoicie. Paradoksalnie deklasuje jakością m.in. niby "nieszkodliwą", za to dość badziewną figurkę Maksa Payne'a, który zasługiwał na znacznie lepsze potraktowanie.
Nie czuję się aż tak zażenowany tym elementem kolekcjonerki, bo seksistowskie motywy już w grach przechodziły - wystarczy spojrzeć choćby na okładkę DNF. Komuś faktycznie się to może podobać, a dewiantów raczej nie ucieszy, bo z tego co widzę stanik jest nie do zdjęcia. Za to steelbook robi naprawdę pozytywne wrażenie. Wygląda świetnie, ale brak napisu na grzbiecie nieco mierzi.
25-04-2013, 19:20
oj. Wygląda tandetnie. Oczywiście rozumiem, że są różne gusta i komuś moooże się podobać. ALE sama kupując coś dla gry i dostając coś takiego w prezencie poczułabym się... dziwnie? nawet nie wiem czy to odpowiednie słowo. jestem dziewczyną i serio... nie czuję tej fazy, te gry chcą mnie do siebie zniechęcić? Sama mechanika i fabuła nie wystarczy mi żebym się pokusiła wydać ciężko zaoszczędzone złotówki. Cóż, pozostają mi indyki które cieszą oko zazwyczaj posiadając większe wyczucie estetyki.
25-04-2013, 19:53
zombie by postawil :P
25-04-2013, 20:24
Cycki i Archon w okularach. No strach się bać. Gdybym był jakimś psycho-mordercą to na pewno bym sobie taką kupił.
25-04-2013, 20:53
Dobra ja wolał bym kupić angielską niż polską ek
25-04-2013, 21:58
Gryzłbym...
25-04-2013, 22:05
Arhoniku z ciebie musi być bardzo bogaty człowiek, jak kupujesz takie paskudztwo, a nawet ci się nie pdooba
3DS FC: 2809-7824-8562
25-04-2013, 22:52
Lepsze to popiersie niż wór nijakich gadżetów z polskiej wersji.
25-04-2013, 22:57
Zupełna strata pieniędzy. Trochę dziwi mnie ten materiał (dot. takiego 'czegoś') - zamieniliście pół tysiąca, na kilka minut materiału wideo o tym?
Sama.. statuetka, jest jedynie dowodem na to, że producentom kończą się pomysły. "Szokowanie" sposobem na promowanie produktu, który nie ma ani funkcji praktycznych, ani estetycznych.
25-04-2013, 23:41
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-04-2013, 23:48 przez Daniel Zawada.)
Szczerze? Polska edycja mimo tej gąbkogniotki prezentuje się o niebo lepiej niż ta angielska.
aha i jeszcze jedno, oglądając twój kanał, uwielbiam twój głoś, to jak budujesz napięcie itd, czyli wszystko to, za co zdobywasz nowych "klientów". Ten polski unpaking to jakaś porażka. "tak jak już mówiłem" a przecież o tym jeszcze nie mówił. Czy autor ogląda to co sklecił? aha i jeszcze jedno, oglądając twój kanał, uwielbiam twój głoś, to jak budujesz napięcie itd, czyli wszystko to, za co zdobywasz nowych "klientów". Ten polski unpaking to jakaś porażka. "tak jak już mówiłem" a przecież o tym jeszcze nie mówił. Czy autor ogląda to co sklecił?
25-04-2013, 23:54
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-04-2013, 23:58 przez Crix Doomsday.)
@Up
Mogę się założyć że nie oglądał. On musi mieć coś z głową skoro takie gówno wrzuca na YT. Ale dlaczego ty Archon go polecasz? Jeśli uważasz, że ta "lalka" z polskiej Ek jest lepsza to mi brak słów Z kawałka szmaty zrobiłbym 100x lepszą "lalkę". To jest porażka, a oni mają jeszcze czelność brać pieniądze za takie coś... 0 szacunku do własnych graczy/klientów. Ale dla niektórych jest super, cud, miód i orzeszki. Jeszcze chwile nasrają do pudełka i będą chcieli za to pieniądze. Chociaż, wróć... Już to zrobili. Jedynie koszulka jest super, ale to nie ratuje EK jako całość.
26-04-2013, 00:37
Well, zawsze masz darmowy bilet do kina. Porównując obie kolekcjonerki to i tak angielska wychodzi na plus... mimo tej figurki o kobiecych kształtach.
26-04-2013, 02:05
Dobra jest polska kolekcjonerka.
26-04-2013, 02:06
Aaatam, gadanie...
26-04-2013, 02:26
ee tam, kadłubek można wyciągnąć z pudełka na jakieś "halloween" czy coś.
Nikt nikomu niczego nie każe kupować, zresztą po kwadrylionie gier i filmów z zombi powinniśmy być już znieczuleni na tego typu gadżety. Ja na swojej półce nie chciałbym tego czegoś widzieć ale nie postawił bym też na niej znakomitej większości figurek z innych "kolekcjonerek".
27-04-2013, 11:53
Zastanówmy się tylko co biedni autorzy mogli wam tu wrzucić za figurkę, żebyście byli zadowoleni? Jednego z bohaterów? Super-zombie? Hordę zombie? Wiadomo, że seks sprzedaje się najlepiej i on przyciąga wzrok - dlatego filmiki z piersiami w tle mają więcej odtworzeń od tych bez choćby materiał był względnie podobny.
27-04-2013, 13:23
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-04-2013, 13:23 przez Dark Archon.)
Nie wiem czy bardziej frustruje mnie fakt, że dla kogoś zabawnie nienaturalne melony z odrąbaną zakrwawioną głową i rękami to normalka, czy że "to się lepiej sprzedaje" jest najwyraźniej wystarczającym usprawiedliwieniem, żeby stać za takim wyborem marketingowym.
Najdziwniejsze, Dobuch, że sam podajesz bardzo sensowne przykłady alternatyw, a potem nagle machasz na nie ręką, bo cycki. Nie ubliża ci to trochę? Że zgadzasz się na wszystko, bo cycki, a marketingowcy traktują cię jak bezrozumne mięso? Taka marionetka trochę z ciebie, nie? Porzucasz własny rozum i zdolność racjonalizowania, bo cycki = cool. Powtórzę jeszcze raz: nie obraża mnie to popiersie. Uważam je za żenujące i dziecinne. Produkt dla dorosłych targetowany w nastolatków. Jak ktoś widział w życiu kawałek cycka, to ani to nie jest śmieszne, ani fajne. To produkt dla dzieci, które chcą udawać, że są "takie o duże"! I wbrew temu co próbuje mi wmówić spora część komentujących, nie, odrąbane cycate torso nijak się ma do treści gry. A jak skonfrontujemy to już z "wizualizacją arystyczną" pierwszej części gry: http://www.youtube.com/watch?v=lZqrG1bdGtg, to efekt jest żenujący na wielu poziomach. |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|