Liczba postów: 363
Liczba wątków: 1
Reputacja:
63
Dla mnie wygląda to kiczowato, jakby seria miała dalej rozwijać stylistykę ostatniego Wolfensteina. Pachnie nieco Furious 4, ale ja życzyłbym sobie bardziej czegoś w klimatach RTCW, które jak wiadomo, było całkiem mroczne. Druga rzecz to ramy historyczne i stosunek obecnej sytuacji do poprzednich działań Blaskowicza. Skoro naziści wygrali wojnę, to scenarzyści albo całkowicie zapominają o dokonaniach szkopskiej nemezis, albo wyskoczą z motywem "ale to wszystko było jednak za mało...".
Swoją drogą powrót strzelania do nazistów (jej!) będzie niezłym rodzynkiem na rynku zdominowanym przez terrorystów z bronią jądrową...
Liczba postów: 81
Liczba wątków: 3
Reputacja:
7
Niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiice ;o
Liczba postów: 139
Liczba wątków: 6
Reputacja:
-2
Jak na razie sądzę że gra do wypożyczenia od kolegi.
Liczba postów: 41
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
dla mniej jak kolega wyżej napisał powinni kontynuować mroczny klimat z 2001 roku walka z robotami mnie śmieszy, zobaczymy chociaż jak do wyjdzie w praniu podczas pierwszego gameplayu
Liczba postów: 81
Liczba wątków: 3
Reputacja:
7
Ja odbieram to jako powrót do prawdziwych korzeni. Bo co innego, jak nie mechy/cyborgi może być współczesną analogią do Hitlera próbującego nas zanihilować dwoma minigunami ? ;>
Liczba postów: 132
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
Ostatnio ciągle slysze o Besthadzie... i zgadnę że jak ta gra wyjdzie to przy podłączonym padzie nie będzie działać.
Liczba postów: 110
Liczba wątków: 16
Reputacja:
23
Klimat taki Tarantinowy. Fajnie, ale szkoda, że nie dostaniemy powtórki z Castle Wolfenstein.
Liczba postów: 24
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Świetny filmik. Widać, że grali w Bastion :P i to wejście All along the Watchtower...
Klimat wydaje się odpowiedni. Gry odeszły od tej naiwności z ery 8-bitowej, i w pewnym sensie, zataczają właśnie koło.
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Ten trailer bije na głowę zwiastun nowego Call of Duty. Czekam niecierpliwie.
Liczba postów: 25
Liczba wątków: 1
Reputacja:
1
Trailer na plus. Nakręca na grę.