Liczba postów: 0
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
16-06-2013, 12:25
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-06-2013, 12:25 przez Prexinor.)
To całkiem niezła wiadomość, być może pogramy we wszystkie exclusive'y bez potrzeby kupowania klocka ;].
To całkiem niezła wiadomość, być może pogramy we wszystkie exclusive'y bez potrzeby kupowania klocka ;].
Liczba postów: 30
Liczba wątków: 3
Reputacja:
3
Czytałem na jednej stronce o następnej wpadce. Pracownicy od M$ namawiali ludzi grających na Wii U, że XboxOne będzie lepszy sprzętowo (a lepszy sprzętowo = lepsze gry). Totalny szczyt desperacji...
Liczba postów: 14
Liczba wątków: 2
Reputacja:
1
Burzliwy okres dla MS, ciekawe co jeszcze się im przydarzy, bo nieszczęścia lubią chodzić parami, może da im to do myślenia że pora wyjść do ludzi.
Liczba postów: 41
Liczba wątków: 2
Reputacja:
2
Jak na porządnego sadystę cieszę się z tego, M$ dostaje za swoje, wiecie karma i te sprawy.
Liczba postów: 23
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
A co jeżeli te wszystkie wtopy to celowy zabieg i tak naprawdę wypuszczą zupełnie inną, świetną konsolę?
Liczba postów: 1
Reputacja:
0
Ciekawe jak wybronią się fani xboxa
Liczba postów: 501
Liczba wątków: 29
Reputacja:
146
17-06-2013, 15:46
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-06-2013, 00:41 przez pojler.)
Mnie w tej całej wpadce dziwią dwie rzeczy nawet nie to że na PC były gry uruchamiane, tylko fakt że panowie z M$ zachwalali Windowsa 8, że taki stabilny i intuicyjny. A tu bach prezentowali grę na Windowsie 7. Czy oni również uważają że Windows 8 jest wielkim niewypałem? Nawet nie usprawiedliwi ich fakt że Windows 7 jest tańszy, bo to przecież pokaz firmy która produkuje system, i do prezentacji swojego produktu, nie muszą płacić za licencje. Drugi śmieszny fakt jest taki, że Xbox miał korzystać z grafiki AMD, a tu bach grafika Nvidii. Rozumiem że liczy się pierwsze wrażenie, i chcieli pokazać niedopracowaną jeszcze grę na mocniejszym sprzęcie aby się prezentowała lepiej, ale i tak im nie wyszło, bo gra się posypała :/
Liczba postów: 0
Reputacja:
0
pojer98 M$ się chwalił że gry są stworzone pod kartę graficzną AMD dzięki czemu gry miały być zajebiste pod względem graficznym
Liczba postów: 517
Liczba wątków: 9
Reputacja:
170
Niestety, ostatnie poczynania Microsoftu nie wróżą sukcesów finansowych jak i większej popularności.
Liczba postów: 72
Liczba wątków: 5
(18-06-2013, 21:38)6espada napisał(a): Microsoft score - 1
Sony score - 4
Nintendo score - U, but still higher than Microsotf 
PC - (Policz tytuły tegoroczne + grafika + emulacja + streamowanie + Alt-Tab + tona innych rzeczy) Infinity
P.S. Odezwał się we mnie fanboy
Wysłane z mojego GT-S5570 za pomocą Tapatalk 2