Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Newschool... › PC v
« Wstecz 1 ... 31 32 33 34 35 ... 41 Dalej »

Problem z komputerem - błąd WMI.
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Problem z komputerem - błąd WMI.
Zilla Offline
Pocieszny grubasek
**
Liczba postów: 69
Liczba wątków: 9
Reputacja: 4
20-07-2013, 14:26
Witam!

-Prześledziłem już wiele forów internetowych opisujących mój problem z kompem, który nastąpił dziś rano. Większość jak nie wszystkie fora, które zwiedziłem nie rozwiązują problemu a proszą jedynie o logi, ucinając dyskusję w pewnym momencie, zostawiając osobę z problemem samej sobie. Zatem pomyślałem że może tu się ktoś pojawi kto miał podobny problem i wie jak go rozwiązać. Przejdźmy do rzeczy...

-Dziś rano po uruchomieniu komputera po raz pierwszy wyskoczył mi błąd o treści 'Aplikacja WMI przestała działać i zostanie wyłączona...'. Uznałem że komp ma fochy bo już nie raz tak było ale okazało się że nie. Błąd uniemożliwia mi sprawdzenie czegokolwiek w 'Moim komputerze na dłuższą metę', zagranie w jakąkolwiek grę czy też zainstalowanie czegokolwiek nawiązującego do systemu a w dodatku spowalnia uruchamianie kompa do maximum do tego stopnia że czekam około 15 minut. Stało się to z dnia na dzień. Niczego syfiastego nie ściągałem ostatnimi czasy, na fikoły nie wchodziłem i tak dalej. Wyczyściłem ten pierdolnik jak tylko się dało CCleanerem, próbowałem problem naprawić za pomocą programu Repair_WMI, robiłem przywracanie systemu i oczytałem się na forach - bez rezultatu. Ostatnią deską ratunku jest format, którego muszę uniknąć na tą chwilę gdyż nie posiadam płyty z Windowsem, gdyż gość od którego pożyczam na ogół jest w terenie.

-Jakieś sugestie, rady, cokolwiek co można z tym zrobić?

Komp:

Windows XP SP3
Proc: E5200 x2 2.50GHZ
2GB Ramu
GeForce 9500GS Palit

Problem:

[Obrazek: 47b3c15b43ccb9bfgen.jpg]

Z góry dziękuję za każdą pomoc.
[Obrazek: 167227919151df25afbcd99.jpg]
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 13-05-2025, 11:18 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.