26-10-2013, 14:02
Witam wszystkich! Jakiś czas temu na jednym z portali o grach pojawił się ciekawy wpis dotyczący tego ile konsol Wii U może znajdować się w Polsce. Redaktorzy skonsultowali się z przedstawicielami kilku największych w Polsce sklepów z grami i ze swoich wyliczeń wyszło im, że w naszym kraju jest około 350 konsol. Nie jest to jakaś powalająca liczba, która oczywiście nie uwzględnia ludzi, którzy kupili konsolę na własną rękę za granicą. Ogólnie uważane jest, że w naszym kraju jest nie więcej niż 1000 konsol. Biorąc pod uwagę brak wsparcia Nintendo, praktycznie zerową dostępność konsol, akcesoriów i gier ta liczba nie powinna dziwić.
W związku z tym chciałbym się spytać - ilu z Was ma najnowszą stacjonarną konsolę Nintendo i jakie są wasze Nintendo Network ID
?
Mój to UzeQpl (niestety Nintendo nie pozwala na tworzenie nicków krótszych niż 6 znaków - stąd to nieszczęsne pl na końcu :P). Zapraszam do dodawania mnie do znajomych, ponieważ moja lista friendów jest wyjątkowo pusta
P.S. Konsola aktualnie leży u mojej narzeczonej w domu, więc wszystkie ew. zaproszenia będę mógł zaakceptować dopiero przy kolejnej wizycie u niej
Pozdrawiam!
W związku z tym chciałbym się spytać - ilu z Was ma najnowszą stacjonarną konsolę Nintendo i jakie są wasze Nintendo Network ID

Mój to UzeQpl (niestety Nintendo nie pozwala na tworzenie nicków krótszych niż 6 znaków - stąd to nieszczęsne pl na końcu :P). Zapraszam do dodawania mnie do znajomych, ponieważ moja lista friendów jest wyjątkowo pusta

P.S. Konsola aktualnie leży u mojej narzeczonej w domu, więc wszystkie ew. zaproszenia będę mógł zaakceptować dopiero przy kolejnej wizycie u niej

Pozdrawiam!