Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › arhn.eu › Z Głównej... v
« Wstecz 1 ... 14 15 16 17 18 ... 43 Dalej »

Hearthstone: Heroes of WarCraft
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Hearthstone: Heroes of WarCraft
Viatoro Offline
Game & Watch
**
Liczba postów: 68
Liczba wątków: 20
Reputacja: 104
03-11-2013, 17:36
Muszę przyznać, że nie mam wielkiego doświadczenia w grach karcianych, ani tych komputerowych, ani normalnych. Mimo to od lat ludzie z Zamieci mnie nie zawiedli, nawet Diablo III idealnie wpasował się w moje potrzeby. Mam nadzieję, że tym razem też moje oczekiwania będą zaspokojone, aczkolwiek pojawiło się kilka niepokojących rys.

By przeczytać cały artykuł, kliknij tutaj: Hearthstone: Heroes of WarCraft
Szukaj
Odpowiedz
Wojt Offline
Wiking
**
Liczba postów: 70
Liczba wątków: 5
Reputacja: 114
04-11-2013, 11:23 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-11-2013, 11:24 przez Wojt.)
Dostałem klucza parę dni temu i niestety się zawiodłem.

Na plusy oczywiście:
-polska wersja językowa i nawet dubbing Grinning fajnie że przynajmniej cześć postaci z Warcfrata III mają te same głosy. W praniu się okaże czy opisy kart są odpowiednie, ale w przypadku sieciowej karcianki to kwestia patcha,
-piękne grafiki na kartach,
-przyjemne małe decki do budowania. 30 kart to miła i prosta zabawa, zwłaszcza że tylko 2 karty takie same mogą być w tali. Nigdy nie lubiłem budować tali od nowa.

Moje minusy to:
-za prosta mechanika. Grywałem w wiele karcianek i ta tutaj nie porywa. Jedno pole bitwy i to niezależne(tak czy siak można atakować bohatera przeciwnika, chyba że ma się jednostkę z odpowiednią umiejętnością) oraz jeden cel do atakowania w postaci bohatera.
- Na polu walki brak podziału na linie przez co odpada jakakolwiek wymyślna strategia.

Po tych kilkunastu partyjkach mam chęć na więcej, ale jak będzie później to się okaże.
Szukaj
Odpowiedz
Viatoro Offline
Game & Watch
**
04-11-2013, 22:51
Kwestę dubbingu pominąłem, bo musi mi coś zostać na recenzję.Winking Jednak wykonanie jest świetne, jak zresztą ostatnio we wszystkich polonizacjach Blizzarda. Raz tylko wyłapałem nieprzetłumaczoną kartę i raz wywaliło mi polskie znaki. Ogólny wygląd audiowizualny też zostawiam sobie na recenzję. Co do mechaniki - jest uboga, starałem się na to zwrócić uwagę w tekście, Duel of Champions ma o wiele lepszą, w cyfrowego Magica niestety nie grałem. Jednak mimo to ciągle jest głód kolejnej tury, prawdopodobnie dzięki szybkiej rozgrywce, prostym regułom i tym kolejnym codziennym wyzwaniom.
Szukaj
Odpowiedz
Pathmage Offline
VIP
Liczba postów: 70
Liczba wątków: 16
Reputacja: 79
04-11-2013, 22:58 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-11-2013, 22:59 przez Pathmage.)
Brakuje mi tu jednego zdecydowanego minusa,jak można spolszczyć nazwy własne bohaterów. Garrosz Piekłorycz? Bitch please! Co to ma być?!
Szukaj
Odpowiedz
Viatoro Offline
Game & Watch
**
05-11-2013, 00:51
(04-11-2013, 22:58)Pathmage napisał(a): Brakuje mi tu jednego zdecydowanego minusa,jak można spolszczyć nazwy własne bohaterów. Garrosz Piekłorycz? Bitch please! Co to ma być?!

Dla mnie to jest akurat ok, brzmi przyjemnie. Bardziej mnie rażą niespolszczone imiona. :P
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 04-07-2025, 22:11 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.