03-11-2013, 17:36
Muszę przyznać, że nie mam wielkiego doświadczenia w grach karcianych, ani tych komputerowych, ani normalnych. Mimo to od lat ludzie z Zamieci mnie nie zawiedli, nawet Diablo III idealnie wpasował się w moje potrzeby. Mam nadzieję, że tym razem też moje oczekiwania będą zaspokojone, aczkolwiek pojawiło się kilka niepokojących rys.
By przeczytać cały artykuł, kliknij tutaj: Hearthstone: Heroes of WarCraft
By przeczytać cały artykuł, kliknij tutaj: Hearthstone: Heroes of WarCraft

fajnie że przynajmniej cześć postaci z Warcfrata III mają te same głosy. W praniu się okaże czy opisy kart są odpowiednie, ale w przypadku sieciowej karcianki to kwestia patcha,
Jednak wykonanie jest świetne, jak zresztą ostatnio we wszystkich polonizacjach Blizzarda. Raz tylko wyłapałem nieprzetłumaczoną kartę i raz wywaliło mi polskie znaki. Ogólny wygląd audiowizualny też zostawiam sobie na recenzję. Co do mechaniki - jest uboga, starałem się na to zwrócić uwagę w tekście, Duel of Champions ma o wiele lepszą, w cyfrowego Magica niestety nie grałem. Jednak mimo to ciągle jest głód kolejnej tury, prawdopodobnie dzięki szybkiej rozgrywce, prostym regułom i tym kolejnym codziennym wyzwaniom.
Co to ma być?!