Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Newschool... › Mobilnie › Android v
« Wstecz 1 2 3 4 5 Dalej »

DS3 + SGS Advance
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
DS3 + SGS Advance
Bagiet Offline
Atari 2600
*
Liczba postów: 35
Liczba wątków: 8
Reputacja: 0
Question  07-12-2013, 12:55
Chciałbym podłączyć pada od PS3 do mojego telefonu. Znalazłem kilka sposobów ale wszystkie wymagają roota.
Czy można to zrobić bez roota? Ile gier obsługuje granie na padzie? I jeszcze jedno pytanie, jak włączyć funkcje Screen Mirroring w tym telefonie? Z góry dziękuje za odpowiedzi.
Szukaj
Odpowiedz
Reaktywa Offline
A może skajrim?
**
Liczba postów: 120
Liczba wątków: 35
Reputacja: 23
07-12-2013, 20:06
Root jest wymagany, nie obejdziesz tego.
Możesz zrootować, a potem cofnąć i będziesz miał gwarancję.
Na reszte pytań nie znam odpowiedzi.
Szukaj
Odpowiedz
HackBoy Offline
BANNED
Liczba postów: 370
Liczba wątków: 65
Reputacja: 77
07-12-2013, 20:12
Root jest wymagany aby aplikacje miały dostęp do plików systemowych.
Ja ( za czasów xperii x8) doznałem uszkodzenia telefonu i musiałem go odesłać na gwarancję więc potwierdzam że "unroot" działa. Co do ilości gier to trudno powiedzieć, bo sklep play jest na tyle niemi przepełniony że nie sposób je zliczyć, ale może dorwiesz gdzieś w sieci listę chociaż kilku gier.

Co do screen mirroring to z tego co znalazłem na szybko SGS Advance nie posiada tej opcji.
"Nie ważne na czym grasz... ważne, że grasz"
[Obrazek: 2efkgah.jpg]
Szukaj
Odpowiedz
MrPuddington Offline
Gentleman Cat
*
Liczba postów: 40
Liczba wątków: 5
Reputacja: 2
08-12-2013, 00:35
(07-12-2013, 12:55)Bagiet napisał(a): Czy można to zrobić bez roota?
I jeszcze jedno pytanie, jak włączyć funkcje Screen Mirroring w tym telefonie?
Bez roota granie na padzie nie przejdzie. Możesz odblokować konto administratora w telefonie, w razie awarii telefonu można to cofnąć, wtedy w serwisie uznają Ci gwarancję. Gorzej, jeżeli telefon padnie tak, że roota nie będziesz mógł cofnąć.
Screen Mirroring pojawił się dopiero w Galaxy S3 i nowszych telefonach z najwyższej półki. W innych modelach nie ma tej funkcji, nawet nie można jej doinstalować. Samsung nie udostępnia potrzebnego do tego programu.
Szukaj
Odpowiedz
Bagiet Offline
Atari 2600
*
Liczba postów: 35
Liczba wątków: 8
Reputacja: 0
08-12-2013, 12:18
Na jednym z androidowych for czytałem że S Advance obsługuje Screen Mirroring z modułem AllShare Cast. Widocznie wprowadzili niektórych w błąd. A szkoda bo można by było pograć na TV Grinning
Szukaj
Odpowiedz
MrPuddington Offline
Gentleman Cat
*
Liczba postów: 40
Liczba wątków: 5
Reputacja: 2
09-12-2013, 02:05
(08-12-2013, 12:18)Bagiet napisał(a): Na jednym z androidowych for czytałem że S Advance obsługuje Screen Mirroring z modułem AllShare Cast. Widocznie wprowadzili niektórych w błąd. A szkoda bo można by było pograć na TV Grinning

AllShare Cast to stara nazwa Mirroringu. Nazwę zmienili, a program został zintegrowany z Androidem w wydaniu Samsunga w nowszych modelach.
Nie jest o ile wiem zgodna z S Advance, dostępna też była jedynie dla najwyższych modeli, ale możliwe, że się mylę.
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 01-07-2025, 13:27 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.