Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › arhn.eu › Z Głównej... v
« Wstecz 1 ... 12 13 14 15 16 ... 43 Dalej »

Assassin's Creed IV
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Assassin's Creed IV
Dark Archon Offline
Sarcastic Mr. Know-It-All
Administrators
Liczba postów: 1 446
Liczba wątków: 159
Reputacja: 742
15-12-2013, 14:24
[Obrazek: BxNylbayrKg.jpg]
Pamiętacie przygody Connora? To dopiero było rozczarowanie. A teraz wyobraźcie sobie, że ktoś wywalił z tej gry wszystkie nietrafione pomysły, a w zamian dołożył to co najlepsze w żywocie karaibskiego pirata! Taki jest Assassin's Creed IV: Black Flag, gra sama w sobie bardzo udana, ale dopiero w porównaniu z poprzednikiem widać, jak wyraźny to krok naprzód w tej nieco skostniałej serii. Tytuł dostępny jest na PC, PS4, XOne, PS3, X360 i WiiU.

<a href="http://arhn.eu/2013/12/assassins-creed-iv-black-flag/" target="_blank">Dostępna jest również tekstowa recenzja Chmurowatego</a>

By przeczytać cały artykuł, kliknij tutaj: Assassin's Creed IV
Szukaj
Odpowiedz
Logan123 Offline
Pong
*
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
15-12-2013, 15:16
Ooo... Wiktorianska Anglia... Podjaralem sie Winking
Szukaj
Odpowiedz
madhammmster Offline
Pong
*
Liczba postów: 5
Liczba wątków: 2
15-12-2013, 17:07
Tylko nie weźcie mnie za forumowego marudę :P chcę, żeby ta krytyka wpłynęła na coraz lepsze materiały ukazujące się na arhn.eu.

W momentach kiedy porównywałeś AC4 z 3 częścią i pokazywałeś gameplay ze starszej edycji zabrakło mi podpisu gdzieś tam na dole, że jest to właśnie ta starsza część.

Inną sprawą jest, że słucha się Ciebie naprawdę dobrze, jednak chyba delikatnie za bardzo się rozgadałeś. Wiem, że opowiadając o temacie, który nas interesuje, można o nim gadać i gadać. Ale chęć ukazania wszystkich zalet, recenzje przerodziła w małą opowieść Smiling.

Przypuszczam, że umiejętność wybierania faktycznie najkonkretniejszych informacji i zawierania ich w bardzo zwięzłej formie, przyjdzie z czasem i doświadczeniem zdobywanym na każdym kroku.

Dlatego twórz nadal, bo wykonujesz kawał dobrej roboty, a te informacje uznasz za motywujące do pracy nad materiałami.

P.S. Znowu zabrakło mi nawet malutkiej informacji o tej dodatkowej aplikacji na systemy mobilne :P, tak samo przy wspominaniu o tym, że AC4 ukazał się na tyle różnych platform, można było spróbować wstawić screen, który pokazywał by różnice w grafice pomiędzy danymi wersjami.
Ale i tak jeszcze raz dobra robota
Szukaj
Odpowiedz
ichabod Offline
Rycerzyk Sony
Liczba postów: 282
Liczba wątków: 4
Reputacja: 231
15-12-2013, 17:28
Dzięki za opinię, postaram się lekko wytłumaczyć Winking Od początku (tj. zanim dostałem nawet grę w łapy) ustaliliśmy w granie redakcyjnym, że będziemy mieli dwugłos - Chmuro najpierw zrobi recenzję tekstową, a potem ja wrzucę wideo (podobnie jak przy AC3 zresztą). I w związku z tym, że już mamy solidną, rzeczową recenzję w serwisie, mogłem sobie trochę "popłynąć" i zrobić to trochę inaczej - stwierdziłem, że warto spojrzeć na AC4 z perspektywy części poprzedniej. Stąd taki bardziej luźny charakter tego materiału, ze sporą ilością odwołań do poprzedniej odsłony. I jasne, może Ci to nie odpowiadać, nie gniewam się, po prostu chciałem wytłumaczyć, że jest to w pewnym sensie zamierzony efekt Winking

Co do appki - chciałem się tym zająć, ale niestety działa to na moim telefonie koszmarnie. Może przy okazji dlc z Adewale uda się zrobić krótki suplement, bo pewnie do tego czasu będę dysponował lepszym mobilnym sprzętem Winking
[Obrazek: 2012-12-21_1230.png]
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
Newfolder Offline
Pong
*
Liczba postów: 7
Reputacja: 1
15-12-2013, 18:55
Mnie się AC IV podobał bardziej niż GTA V. Właśnie przez to, że miałem co robić poza misjami (ekwipunek, statek, eksploracja itp.). Natomiast w GTA V... No nie wiem ale z chwilą przejścia ostatniej misji nie miałem ochoty grać, no bo cóż tu robić? Ciułać 150mln na pole golfowe? Poza giełdą nie ma sposobu na zarabianie więc odpuściłem. Nie liczę multi bo nawet nie grałem.
Szukaj
Odpowiedz
Ra-V88 Offline
Game & Watch
**
Liczba postów: 98
Liczba wątków: 3
Reputacja: 5
15-12-2013, 20:23
(15-12-2013, 18:55)Newfolder napisał(a): No nie wiem ale z chwilą przejścia ostatniej misji nie miałem ochoty grać, no bo cóż tu robić?
Ja tak mam w każdej sandboksowej grze - dopóki mam chociażby jedną misję fabularną do przejścia to mogę spędzić nawet kilkanaście godzin wożąc tyłek po świecie szukając znajdziek i robiąc masę innych fajnych rzeczy. Jednak z chwilą ukończenia wątku fabularnego cała frajda gdzieś ulatuje. Tak miałem z Far Cry 3, Sleeping Dogs czy GTA V. Tak samo pewnie będzie w przypadku AC IV ale nie martwi mnie to bo już mam na liczniku kilkanaście godzin świetnej zabawy, a przede mną co najmniej drugie tyle.

A co do samej recenzji - kolejny świetny materiał, w pełni zgadzam się z autorem. Po nieudanym AC III obawiałem się o kolejną część ale na szczęście Ubisoft stanął na wysokości zadania.
[Obrazek: Ra-V88.png]
Szukaj
Odpowiedz
najlepszegodorczenzo Offline
Banned
Liczba postów: 3
16-12-2013, 11:49
Brawo nintendo...znaczy sie Ubisoft!
Francuzi wiedzą co to znaczy brać sobie uwagi graczy do serca.
Szukaj
Odpowiedz
RadieV Offline
Pong
*
Liczba postów: 4
Liczba wątków: 0
16-12-2013, 13:50
Ej fajnie, że reszta ekipy też robi wideo recenzje i odciążacie trochę Archona. Tym bardziej, że jest to recka na wysokim poziomie i przyjemnie się ogląda, ale... dlaczego podpisane jest jako Dark Archon, a nie ichabod? Rozumiem, że Archon to "spostował", na ale już pod leadem powinna być prezentacja ichabod'a. Wiem, marudzę...
Szukaj
Odpowiedz
Mistoful Offline
n00b
*
Liczba postów: 0
Liczba wątków: 0
22-12-2013, 01:01
wreszcie jakaś dobra gra!
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 12-05-2025, 20:03 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.