Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Homebrew v
« Wstecz 1 2

Myszka dla gracza CS`
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Myszka dla gracza CS`
mariuszznany Offline
Pong
*
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
18-12-2013, 18:03
Witajcie,

mój budżet: 250zł przeznaczenie myszy: Counter Strike 1.6 : ) Poszukuję porady odnośnie nowej myszy.

Aktualnie najbardziej przychylny jestem do kupna Steelseries Rival, jednak prosiłbym o jakieś info czy uważacie czy to najlepszy wybór w tej cenie Smiling

Pozdrowienia i z góry dzięki!
Szukaj
Odpowiedz
Reed Offline
Game & Watch
**
Liczba postów: 67
Liczba wątków: 5
Reputacja: 17
20-12-2013, 17:37
Osobiście nie znam się na Steelseriesach, miałem tylko Senseia, był do d**y. Od siebie polecam gryzonie Logitecha G500(Mój aktualny gryzoń), G600, G700. Polecam je z dwóch powodów, od lat siedzę z tą firmą i nigdy nie miałem z ich sprzętem problemu, poza słabymi słuchawkami. Druga sprawa jest taka, że mają jeden z lepszych serwisów, szybko odpisują na maile, w razie jakiś problemów nawet są skłonni sami wysłać część zamienną na swój koszt (w moim przypadku ślizgacze i kabel do gryzonia). Bądź też przypadku wcześniej wspomnianych słuchawek, ponieważ nie mieli do nich zamienników, dostałem żniżkę do ich sklepu o wartości słuchawek. Co ciekawe również na swój koszt zamówili kuriera, który odebrał ode mnie słuchawki wraz z dowodem zakupu.
Szukaj
Odpowiedz
Witold Offline
I'M BAMAN
Liczba postów: 267
Liczba wątków: 39
Reputacja: 64
21-12-2013, 12:42
Ja osobiście doradziłbym Ci wybrać się do sklepu z takim sprzętem (np. mediamarkt) i pomacać sobie każdą myszkę i dopiero wtedy dokonać wyboru. Mi idealnie w dłoni leży myszka Logitech M90, kupiłem ją ~5lat temu za ~30zł, gram do dzisiaj i jest super Smiling
Szukaj
Odpowiedz
Reaktywa Offline
A może skajrim?
**
Liczba postów: 120
Liczba wątków: 35
Reputacja: 23
21-12-2013, 13:40
Ja od siebie polece gryzonie A4Tech z serii x7. Są dwie wersje, ja posiadam F3 bodajże, jest mniejsza niż ta druga i bardziej wyprofilowana. Mam spore dłonie ale jak dla mnie jest idealna Heart
Szukaj
Odpowiedz
Ame Offline
Fajer Stajl Fajerbol !!!
**
Liczba postów: 191
Liczba wątków: 6
Reputacja: 13
24-12-2013, 01:33
Ja mogę polecić A4Tech x7, Roccat Kone i moją ulubioną, ukochaną i najlepszą myszkę(lecz nie używaną na rzecz Roccat Kone), czyli już przestarzałą nieco Logitech MX518(o ile jest w sprzedaży jeszcze).
[Obrazek: MLG%2BTop%2BNep.png]
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 14-06-2025, 05:27 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.