Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › arhn.eu › Z Głównej... v
« Wstecz 1 ... 12 13 14 15 16 ... 43 Dalej »

W poszukiwaniu śniegu
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
W poszukiwaniu śniegu
Insajd Offline
Rycerz Nintendo <3
**
Liczba postów: 188
Liczba wątków: 53
Reputacja: 176
24-12-2013, 16:58
Włączając radio czy idąc do galerii handlowej, do naszych uszu dociera "Last Christmas" bądź inne "Jingle Bells", a ubrani na czerwono staruszkowie uśmiechają się z reklam, opakowań w sklepach lub zza sztucznej brody miastowych przebierańców. Po ulicach natomiast wala się igliwie z wykarczowanych połaci sosen i świerków, sprzedawanych na każdym rogu, a do tego dziś wigilia. Dla jednych koniec przygotowywań, a początek kilku dni świątecznego lenistwa, dla innych dzień jak co dzień.

By przeczytać cały artykuł, kliknij tutaj: W poszukiwaniu śniegu
Szukaj
Odpowiedz
Lyserg1260 Offline
May honor guide your hand
*
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 0
Reputacja: 0
24-12-2013, 17:19
Moje faworyty to seria Harvest Moon i Parasite Eve (Konkretnie część pierwsza i THe 3rd Birthday).
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
Johnny Offline
Rycerz Nintendo &lt;3
Administrators
Liczba postów: 265
Liczba wątków: 108
Reputacja: 225
24-12-2013, 17:23
Kiedy czytałem ten felieton przed puszczeniem go na główną, najbardziej zabrakło mi czegoś z konsol Sony - tutaj było mnóstwo poziomów śnieżnych. Chyba większość maskotek konsol miała jakiegoś ich przedstawiciela - Spyro, Crash, Sly, Ratchet i Clank. Na PS3 najładniejszy śnieg wymyślili oczywiście panowie z Naughty Dog i wrzucili go do Uncharted 2 i The Last of Us.

Na uwagę zasługuje też Okami, które w dalszej części historii przenosi się w góry i aż czuć moc zawiei, która tam panuje. No i można się poślizgać na lodzie.
[Obrazek: 2013-02-19_2044.png]
Szukaj
Odpowiedz
parasolka Niedostępny
美少女戦士セーラームーン
*
Liczba postów: 28
Liczba wątków: 3
Reputacja: 124
24-12-2013, 17:48
Ja również z wielkim rozczuleniem, wspominam świat lodowy w Croc'u, do dziś mam przed oczami małego zielonego krokodylka który ślizgał się na białej powierzchni. Niezliczone ilości godzin, spędzone przy tej grze, by zebrać dobrze zakręt, i nie wpaść w czarną otchłań. Grinning

Troszkę odbiegając od tematu stricte śniegowego, to tylko w święta, brat łaskawie pozwalał mi grać na Amidze. Chyba do końca życia ten czas świąteczny, poza choinką, kolędami i czasem spędzonym z rodziną, będzie mi się właśnie kojarzył z szansą pogrania w Rodland.
Szukaj
Odpowiedz
Reed Offline
Game & Watch
**
Liczba postów: 67
Liczba wątków: 5
Reputacja: 17
24-12-2013, 18:02
Oczywiście lodowe krainy z PSX'a to niemal legendy. Jednak dla mnie śnieg w grze to idealny motyw na porządną przygodówkę, najlepiej okraszoną zbrodnią i motywem okultyzmu. No to dla tych, co jeszcze się nie domyślili, mam na myśli Fahrenheit. Śnieg towarzyszy nam tam od samego początku do samego końca, i sam w sobie jest również istotnym elementem, a nie tylko dodatkiem, a wręcz zagrożeniem. I może nie jest to idealny tytuł na świąteczny wieczór, to jednak moim zdaniem jest godnym faworytem. Creepy
Szukaj
Odpowiedz
Lecter Offline
Specjalista ds. beki z typa
**
Liczba postów: 61
Reputacja: 87
24-12-2013, 18:15
Od siebie mogę wspomnieć o miejscu, gdzie ma miejsce jedna z najbardziej rozczulających scen w historii gier video kiedykolwiek: Death Peak z Chrono Triggera. Kto grał, ten wie, co mam na myśli. Zaśnieżone wzgórze idealnie wkomponowuje się w wydarzenie, które się tam rozgrywa - przejście na jej szczyt sprawia bohaterom dużą trudność, otoczenie napawa beznadziejnością, ale wyprawa ostatecznie zostaje wynagrodzona.
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
majkel2001 Offline
Pong
*
Liczba postów: 15
Reputacja: 3
25-12-2013, 18:01
Osobiście to mi brakuje w tym miejscu Dreamfall'a: The Longest Journey gdzie [UWAGA SPOILERY !!!!!] w Markurii całe ulice, dachy oraz targi bieliły się śniegiem. Cudowny zimowy klimat ach....
Szukaj
Odpowiedz
killjoypl Offline
Malkontent naczelny.
*
Liczba postów: 20
Liczba wątków: 2
Reputacja: 7
02-01-2014, 21:05
Ja bym dodał od siebie (jako fanboj Nintendo Grinning) lokacje Phendrana Drifts z Metroid Prime, nie tylko wygląd zapadł mi w pamięć, ale także kapitalna muzyka, wpasowująca się w zimny klimat lokacji.
[Obrazek: fe746dc11661cb11b5f6a0ff383805ff.gif]
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 11-05-2025, 23:29 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.